Mäntsälän kunta

Rakennusmaalari

  • Sijainti Mäntsälä
  • Julkaistu 30.08.2024, 9:00
  • Haku päättyy 20.09.2024, 12:00
  • 20.09.2024, 12:00
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Rakennusmaalari

Mäntsälä – Suuntana paras arki!

Teknisen- ja elinvoimapalveluiden toimintakulttuuria kuvaa yhteisöllinen ja rento työtapa. Olemme noin 200 ammattilaisen joukko, jossa kannustamme ja pidämme huolta toinen toisistamme. Toimintaamme ohjaa kuntalaisten tarpeet, kehittymisenhalu sekä yhteisöllisyyden vahvistaminen. Toimitilapalveluiden tulosalueella työskentelee noin 22 ammattilaisen joukko.

Haemme uudistuvaan organisaatioomme rakennusmaalaria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.10.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. Tehtävä sijoittuu tekninen- ja elinvoiman palvelualueelle ja siellä toimitilapalveluiden/kunnossapidon tulosalueelle. 

Keskeiset tehtäväalueet sijoittuvat kunnan kiinteistöjen kunnossapitoon ja kunnan kiinteistökannan huolto- ja ylläpitotehtäviin. Tehtävänäsi on pitää yllä tasoa, jossa käyttäjillä on terveellinen, turvallinen ja viihtyisä työympäristö. Tavoitteena on pidentää kiinteistön käyttöikää ja vähentää peruskorjaustarvetta ja käyttökustannuksia. Rakennusmaalarit työskentelevät uudis- ja korjausrakennustyömailla tehden mm. erilaisia maalaus-, tasoite-, tapetointi-, matto- ja tiivistystöitä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa toisen asteen ammattitutkintoa ja riittävää alan työkokemusta. Työ vaatii itsenäistä harkintaa ja itsenäistä päätöksentekokykyä. Olet vastuuntuntoinen, luotettava ja oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät ongelmanratkaisutaidot. Lisäksi olet joustava esim. työtehtävissä. Teet työsi taloudellisesti ja kannattavasti sekä olet yhteistyökykyinen muiden työyhteisöjen ja asiakkaiden kanssa. Olet kiinnostunut ammattialasi kehityksestä ja osaat tuoda ratkaisuja sen hyödyntämisestä päivittäisessä toiminnassa. Aktiivisuus ja käytännönläheisyys kuvaavat työotettasi. Meillä pääset näyttämään osaamistasi.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen työehtosopimuksen ja Mäntsälän kunnan palkkausjärjestelmän mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2391,56 eur/kk, jonka lisäksi voidaan maksaa työkokemuksesta riippuen maksimissaan 8%:n ammattialalisää. Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. 

Otamme elämäntilaanteesi huomioon työurasi eri vaiheissa. Meillä voit sovittaa joustavasti yhteen työn ja muun elämän. Kannustamme sinua kehittämään osaamistasi monipuolisesti. Tuemme työssä jaksamista liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun avulla. 

Lisätietoja tehtävästä antaa työpäällikkö Pasi Santala, puh. 040 314 5096 tai pasi.santala@mantsala.fi.

Jätä hakemuksesi sähköisesti 20.9.2024 klo 12.00 mennessä osoitteessa: Avoimet työpaikat – Mäntsälän kunta (mantsala.fi). Liitä hakemukseen hakukirje ja ansioluettelosi. 

Mäntsälä on vireä ja vehmas kunta, jossa eletään turvallista, ihmisenkokoista arkea sujuvien palveluiden, monipuolisten vapaa-ajan mahdollisuuksien ja kätevien liikenneyhteyksien äärellä. Kunnan keskeiset arvot, turvallisuus, osallistava yhteisöllisyys ja vastuullinen, kehittävä vire ohjaavat toimintaamme. Haluamme olla parhaan arjen paikkakunta, jossa on hyvä elää, työskennellä ja yrittää.

Osaamisalue:

Mäntsälän kunta

Luonnonläheinen Mäntsälä on mahdollisuuksien kunta asua ja yrittää toimivien liikenneyhteyksien varrella. www.mantsala.fi