Mäntsälän kunta

Etsivä nuorisotyöntekijä

  • Sijainti Mäntsälä
  • Julkaistu 30.08.2024, 13:00
  • Haku päättyy 22.09.2024, 12:00
  • 22.09.2024, 12:00
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Etsivä nuorisotyöntekijä

Mäntsälä – Suuntana paras arki!

Nuorisopalvelut järjestävät toimintaa ja ohjausta kaikille mäntsäläläisille 9-29 -vuotiaille nuorille. Nuorisopalveluiden alle kuuluvat etsivä nuorisotyö, starttivalmennus, erityisnuorisotyö sekä nuorisotyö.

Haemme nuorisopalveluihin etsivää nuorisotyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 2.10.2024-4.2.2025.
 
Tule työpariksi kokeneelle etsivälle nuorisotyöntekijälle osaksi innokasta nuorisopalveluiden työympäristöä!  
 
Etsivän nuorisotyön kohderyhmänä ovat 17–29-vuotiaat nuoret. Työn keskiössä ovat työtä ja opiskelupaikkaa vailla olevat nuoret tai muita palveluja tarvitsevien nuorten tukeminen ja oman polun löytämisessä auttaminen. Etsivää nuorisotyötä teemme mm. toisen asteen oppilaitoksissa ja etsivän nuorisotyön omissa tiloissa Tukikohdassa. 

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ammattikorkeakoulututkinto. Sinulla on hyvät tiimityötaidot, mutta osaat toimia myös itsenäisesti. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää työkokemusta nuorten kanssa työskentelystä. Lisäksi sinulla tulee olla ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus.

Palkkaus ja palvelusuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) sekä Mäntsälän kunnan työnvaativuuden arvioinnin mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2688,89 eur/kk. Lisäksi voidaan maksaa työkokemuslisää aiemman työkokemuksen perusteella.  Tehtävää täytettäessä koeaika on puolet määräaikaisuuden kestosta. 

Mäntsälä on koulutus- ja kehitysmyönteinen kunta. Tuemme työssä jaksamista ePassin kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointietuuden avulla. Meillä on mahdollisuus tehdä osittain myös etätyötä.

Lisätietoja antaa vapaa-aikapalveluiden vastaava Eveliina Järvinen, p. 040 314 6726 tai sp. etunimi.sukunimi@mantsala.fi. 

Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Jätä hakemuksesi sähköisesti 22.9.2024 klo 12.00 mennessä: Avoimet työpaikat – mantsala.rekrytointi.com  Liitä mukaan hakemuskirje ja ansioluettelosi. 

Mäntsälä on vireä ja vehmas kunta, jossa eletään turvallista, ihmisenkokoista arkea sujuvien palveluiden, monipuolisten vapaa-ajan mahdollisuuksien ja kätevien liikenneyhteyksien äärellä. Kunnan keskeiset arvot, turvallisuus, osallistava yhteisöllisyys ja vastuullinen, kehittävä vire ohjaavat toimintaamme. Haluamme olla parhaan arjen paikkakunta, jossa on hyvä elää, työskennellä ja yrittää.

Osaamisalue:

Mäntsälän kunta

Luonnonläheinen Mäntsälä on mahdollisuuksien kunta asua ja yrittää toimivien liikenneyhteyksien varrella. www.mantsala.fi