Lokki Henkilöstöpalvelut Oy

It-lähitukihenkilö

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 09.10.2024, 23:21
  • Haku päättyy 20.10.2024, 23:59
  • 20.10.2024, 23:59

It-lähitukihenkilö

Oletko ratkaisukeskeinen ja palveluhenkinen ongelmanratkaisija?

Etsimme asiakasyritykselle monipuolisiin tehtäviin It-lähitukihenkilöä Helsinkiin. Työtehtävät ovat kokoaikaisia. Odotamme sinulta aikaisempaa kokemusta It-tuesta, laitteiden ja ohjelmistojen asentamisesta sekä niiden käyttöönotosta.

Tehtävän menestyksekkään hoitamisen kannalta oleellista on vahva osaaminen Windows-käyttöjärjestelmistä, sekä Microsoft-tuotteiden asennus- ja konfigurointihallinnasta. Lisäksi osaamista Office 365-tuotteista, lähiverkoista, etäyhteyksien hallinnasta ja jostain tikettijärjestelmästä. Omistat myös ajokortin. Työ alkuun kestää 6 kuukautta, mutta jatko on hyvin todennäköistä.

Eduksi katsotaan osaaminen mobiililaitteista ja niiden järjestelmistä (mm. Android ja Apple)

Olet luonteeltasi avoin ja tulet hyvin toimeen toisten ihmisten kanssa sekä olet kärsivällinen ja aikaansaava asiakaspalvelija. Palvelet asiakkaita suomen kielellä, mutta joskus myös englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle:
Mukavan työsuhteen osaavassa ja innostavassa tiimissä. Tule osaksi dynaamista työyhteisöä, jossa pääset jatkuvasti kehittämään osaamistasi. Tarjoamme monipuolisen tehtävän, jossa jokainen päivä on erilainen ja mielenkiintoinen.

Työt alkavat mahdollisimman pian. Haastattelemme sopivia henkilöitä jo hakuajan aikana. Paikka voidaan täyttää siis jo hakuaikana!

Jos olet kiinnostunut It-lähitukihenkilön tehtävästä CV:si pikimmiten. Mikäli haluat kuulla lisää, ota yhteyttä, niin katsotaan asiaa eteenpäin!

Laitathan hakemukseen myös palkkatoiveesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kimmo Kärsämä, p. 050 412 7500, kimmo.karsama@lokki.fi

Tutustu Lokkiin, blogimme ja nettisivujemme kautta:

Lokki Henkilöstöpalvelut Oy – Oma henkilöstökonsultti palveluksessasi

Olemme toimineet henkilöstöpalvelualalla vuodesta 2005 ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon. Visiomme on tarjota paras asiakaskokemus luotettavalla, ihmisläheisellä ja vaivattomalla palvelullamme ympäri Suomen. Tärkein voimavaramme on ihminen, jonka tiedämme menestyvän parhaiten luotettavassa ja kannustavassa ilmapiirissä. Meillä Lokilla sinua tukee oma henkilöstökonsultti koko työsuhteesi ajan. Lokilla uskomme kumppanuuteen, joka saavutetaan joustavan palvelun tuloksena. Tutustu meihin ja avoimiin työpaikkoihimme: .

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: