Loistox Oy

Sähköasentaja, Loistox Oy, Hämeenlinna

  • Sijainti Kanta-Häme
  • Julkaistu 10.09.2024, 13:35
  • Haku päättyy 25.09.2024, 23:59
  • 25.09.2024, 23:59

Sähköasentaja, Loistox Oy, Hämeenlinna

AURINKOPANEELIASENTAJAKSI LOISTOX OY
Haluatko liittyä nuorekkaaseen ja energiseen tiimiin, jossa jokainen on osa samaa Loistox-perhettä? Etsimme nyt innokkaita ja motivoituneita aurinkopaneeliasentajia kasvavaan joukkoomme!

Miksi Loistox Oy?
Loistox Oy on yritys, joka panostaa henkilöstönsä hyvinvointiin ja ammatilliseen kasvuun. Olemme tiivis yhteisö, jossa jokainen jäsen on tärkeä osa kokonaisuutta. Meillä työskentely ei ole vain työtä, vaan mahdollisuus kasvaa ja kehittyä alan huippuammattilaiseksi.

Tarjoamme sinulle:
– Kilpailukykyisen tuntipalkan ja bonukset: Työpanostasi arvostetaan, ja meillä on käytössä kannustava palkkiomalli.
– Mahdollisuuden edetä urallasi: Loistox Oy:llä on hyvät etenemismahdollisuudet ja jatkuvaa koulutusta, jotta voit kehittyä alasi asiantuntijaksi.
– Rennoin työilmapiirin: Meillä työskentelet positiivisessa ja kannustavassa ympäristössä, jossa kaikki kuuluvat samaan tiimiin.
– Parhaat työvälineet ja työolosuhteet: Turvallisuus ja laatu ovat meille tärkeitä, ja tarjoamme sinulle ensiluokkaiset työkalut.
– Vaihtelevat työtehtävät: Jokainen työpäivä on erilainen, ja pääset nauttimaan sekä ulkoilmasta että monipuolisista työympäristöistä.

Mitä odotamme sinulta?
– Oikeaa asennetta ja oppimishalua: Asenne ratkaisee! Aikaisempi kokemus aurinkopaneeliasennuksista katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on halu kehittyä ja oppia uutta.
– Kykyä työskennellä katolla: Työ sisältää fyysistä tekemistä ja korkeuksissa työskentelyä, joten hyvä kunto ja tasapaino ovat tärkeitä.
– Matkustusvalmiutta: Olet valmis reissuhommiin ja nautit työskentelystä vaihtelevissa ympäristöissä.
– Itsenäistä ja tehokasta työotetta: Osaat ratkaista ongelmia ja tehdä päätöksiä itsenäisesti.

Työn aloitus ja sijainti:
– Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Hallimme sijaitsee Hämeenlinnassa, ja sieltä käsin lähdetään töihin ympäri Suomea.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi meille sähköpostitse osoitteeseen mikko.vuorinen@loistox.fi ja liity osaksi Loistox Oy
menestystarinaa! Palkkaamme heti, kun oikea henkilö löytyy – älä siis odota vaan hae heti!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Muu sopimuksen mukaan
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Lähetä hakemuksesi meille sähköpostitse osoitteeseen mikko.vuorinen@loistox.fi ja liity osaksi Loistox Oy menestystarinaa!

Palkkaamme heti, kun oikea henkilö löytyy – älä siis odota vaan hae heti!
Lisätietoja: mikko.vuorinen@loistox.fi

Lähde: Työmarkkinatori