Loistox Oy

Asiakashankkija Hämeenlinna

  • Sijainti Kanta-Häme
  • Julkaistu 16.09.2024, 15:15
  • Haku päättyy 07.10.2024, 10:00
  • 07.10.2024, 10:00

Asiakashankkija Hämeenlinna

ASIAKASHANKKIJAKSI LOISTOX OY:LLE KENTTÄMYYNTIIN HÄMEENLINNAN ALUEELLE!

Haluatko olla osa nuorekasta ja energistä tiimiä, jossa onnistumiset palkitaan Suomen parhaalla palkkamallilla? Etsimme nyt asiakashankkijoita Kanta-Hämeen alueelle kenttämyyntiin! Tämä on tilaisuutesi oppia ja kehittyä alalla, joka kasvaa räjähdysmäisesti.

Mitä työsi pitää sisällään?

Tehtäväsi on olla ensimmäinen kontakti asiakkaille ja buukata tapaamisia aurinkopaneeliratkaisujen myyntitiimillemme. Autat asiakkaita ottamaan askeleen kohti kestävämpää tulevaisuutta ja energiansäästöä.

Toimit kentällä Kanta-Hämeen alueella, missä tapaat potentiaalisia asiakkaita kasvotusten, kerrot aurinkopaneelien hyödyistä ja sovit tapaamisia myyntiedustajillemme.

Miksi Loistox Oy on paras valinta?

Suomen paras palkkamalli: Tarjoamme erittäin kilpailukykyisen palkkamallin, joka palkitsee parhaat tekijät. Peruspalkan lisäksi bonukset takaavat, että voit ansaita enemmän mitä kovemmin teet töitä.

Huikeat etenemismahdollisuudet: Loistoxilla pääset etenemään nopeasti urallasi. Olemme sitoutuneet auttamaan sinua kehittymään, ja voit nousta nopeasti myyntiedustajaksi tai muihin vastuullisiin rooleihin.

Ei kokemusta? Ei ongelmaa! Meille riittää, että olet innokas ja halukas oppimaan. Koulutamme sinut tehtäviisi ja varmistamme, että sinulla on kaikki tarvittavat työkalut menestyäksesi.

Loistava työilmapiiri ja tiimi: Meillä kaikki kuuluvat Loistox-perheeseen. Tsemppaamme toisiamme ja pidämme yhdessä hauskaa työpäivien aikana. Meillä ei kilpailla, vaan puhalletaan yhteen hiileen!

Mitä odotamme sinulta?

– Innokkuutta ja oppimishalua: Sinun ei tarvitse olla kokenut myyjä. Tärkeintä on oikea asenne ja halu kasvaa ammattilaiseksi.

– Hyvät vuorovaikutustaidot: Olet luonteva asiakaskohtaamisissa ja osaat kertoa palveluistamme innostavasti.

– Ajokortti: Työskentelet kentällä, joten tarvitset ajokortin liikkumiseen eri kohteiden välillä.

Mitä tarjoamme sinulle?

Erittäin kilpailukykyinen palkkamalli + bonukset: Ansaitset enemmän sitä mukaan, kun buukkaat enemmän tapaamisia. Parhaat tekijämme tienaavat reilusti keskimääräistä enemmän.

Kattava koulutus ja jatkuva tuki: Saat kattavan perehdytyksen ja jatkuvaa tukea tiimiltä sekä esihenkilöiltä.

Mahdollisuus edetä uralla: Loistoxilla haluamme sinun menestyvän! Tarjoamme selkeät urapolut, joilla voit edetä nopeasti vastuullisempiin tehtäviin.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka + provisio
Työskentelyaika:Päivätyö, Iltatyö
Paikkoja:2
Hakuohjeet:Hakemukset osoitteeseen: Asiakaspalvelu@loistox.fi
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Loistox Oy

Loistox Oy on energinen ja nuorekas yritys, joka keskittyy tarjoamaan kestäviä ja moderneja energiaratkaisuja, erityisesti aurinkopaneelien asennuksissa. Meille tärkeää on tiivis työyhteisö, jossa jokainen työntekijä kuuluu Loistox-perheeseen. Pidämme huolta henkilöstöstämme tarjoamalla kilpailukykyisen palkkamallin, erinomaiset etenemismahdollisuudet sekä jatkuvan koulutuksen ja tuen uralla kehittymiseen. Loistoxilla yhdistyvät rento ilmapiiri, huipputason osaaminen ja mahdollisuus tehdä merkityksellistä työtä ympäristöystävällisen tulevaisuuden puolesta.