Live-säätiö Oulu

Työhönvalmentaja, Oulu

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 09.09.2024, 9:14
  • Haku päättyy 22.09.2024, 0:00
  • 22.09.2024, 0:00

Työhönvalmentaja, Oulu

Live-säätiö työskentelee sen hyväksi, että mahdollisimman moni pystyy toimimaan suomalaisen yhteiskunnan täysipainoisena jäsenenä. Live tarjoaa yksilöasiakkailleen ammatillista erityisopetusta, neurologista kuntoutusta, ammatillisen koulutuksen ja kuntoutuksen sekä työllistymisen valmennus- ja asiantuntijapalveluita. Live-säätiön palveluksessa työskentelee noin 800 asiantuntijaa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa yhteiskuntaan ja kehittyä ammattilaisena työhönvalmennuksen tehtävissä ammattitaitoisten ja työstään innostuneiden kollegoiden rinnalla. Olemme Great Place to Work –sertifioitu työpaikka, jossa tutkimustulosten mukaan 91% vastanneista kokee oman työpanoksensa tärkeäksi ja 88% kokee työnsä merkitykselliseksi.

Olisitko sinä Liveläinen?

Haemme ammattitaitoiseen joukkoomme Ouluun kokoaikaista TYÖHÖNVALMENTAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen 31.5.2027 saakka.

Etsimme joukkoomme työhönvalmentajaa työskentelemään sekä Kelan ammatilliseen kuntoutuksen ”Työkokeilu ja työhönvalmennus” palveluun että ESR+ rahoitteiseen Digitaalinen toimintamalli ja toimijaverkosto työllistämiseen (DTTT) hankkeeseen.

Työhönvalmentajan monipuolisiin tehtäviin kuuluu ohjaavien tahojen ja kohderyhmän tavoittaminen, suunnitelmallinen yksilö- ja ryhmävalmentaminen sekä yritysten kanssa tehtävä yhteistyö. Työn tavoitteena on täsmätyökykyisen tai muutoin työllistymisessä ja/tai koulutukseen pääsyssä tukea tarvitsevan asiakkaan elämäntilanteen kartoittaminen sekä yksilöllisten palvelupolkujen suunnittelu ja etenemisen seuranta. Työhönvalmentajan tehtävään kuuluu myös keskeisesti verkkoalustoilla valmentaminen sekä verkosto- ja vaikuttamistyö.

Toivomme sinulta

Työhönvalmentajalta edellytetään soveltuvaa(*) korkeakoulututkintoa, kokemusta heikommassa työmarkkina-asemassa olevien kohderyhmien työhönvalmennuksesta sekä hanke- ja/tai projektityöskentelystä. Lisäksi tehtävään valitulla tulee olla erinomaiset organisointivalmiudet ja kyky uuden toiminnan käynnistämiseen. Yritys- ja verkostoyhteistyö, kehittämismyönteinen ja itsenäinen työote sekä hyvät digitaidot ovat avainasemassa tehtävässä onnistumisessa.

Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta ja oman auton käyttöä.

Olet etsimämme henkilö, jos

– liikkuva työ tuntuu luontevalta elämäntilanteeseesi nähden

– koet luontevaksi erilaisissa tiimeissä työskentelyn sekä ulkoisissa verkostoissa toimimisen

– pidät luontevana etä- ja lähivalmennuksen yhdistämistä arjessa ja digi-avusteisuuden huomioon ottamisen työtä ja asiakasprosesseja suunnitellessasi

Live arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Toivoimme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Tutustu Liveen työpaikkana osoitteessa www.livesaatio.fi/meille-toihin sekä Livelähettilään käsikirjasta [täältä](https://www.livesaatio.fi/hubfs/LIVE_Livel%C3%A4hettil%C3%A4%C3%A4n_k%C3%A4sikirja_10_22%20(1).pdf?hsLang=fi).

Tarjoamme sinulle:

– Työyhteisön vahvan ja välittävän tuen

– Hyvän perehdytyksen

– Mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä niin työssäsi kuin Live Akatemian koulutuksissa ja valmennuksissa

– ePassi-edun

– Kattavan työterveyshuollon

– Merkityksellisen työn ja suoran mahdollisuuden vaikuttaa siihen, että mahdollisimman moni pystyy toimimaan suomalaisen yhteiskunnan täysipainoisena jäsenenä

”Livessä työskentelee joustavia ja asiantuntevia työkavereita. Tuemme toisiamme ja saamme virtaa tekemiseemme huumorin kautta. Viemme asiat maaliin tunnollisesti, hyvällä fiiliksellä, samaa köyttä vetäen. Haluamme Livellä rakentaa yhteiskuntaa, jossa jokaista arvostetaan omana itsenään ja jossa jokainen saavuttaa merkityksellisen elämän. Lähetäthän pikaisesti hakemuksesi, odotamme sinua jo kovasti vahvistamaan organisaatiotamme.” Jenni, projektipäällikkö

Kuulemmehan sinusta pian!

Oletko sinä etsimämme työhönvalmennuksen ammattilainen? Kysy rohkeasti lisää Virpi Kekäle p. 040 663 3567 ja laita hakemus mahdollisimman pian, viimeistään sunnuntaina 22.9.2024. Lisääthän hakemuksessi palkkatoiveesi. Odotamme innolla yhteydenottoasi. Haastattelut järjestetään paikan päällä Oulussa viikolla 39.

(*)Soveltuva korkeakoulututkinto mm.: sosionomi (AMK), toimintaterapeutti (AMK), kuntoutuksen ohjaaja (AMK). Eduksi luetaan kuntoutus-, tuki- ja ohjauspalvelujen erikoisammattitutkinnon (180 op), työvalmennuksen osaamisala tai vastaavan ennen 1.8.2018 suoritetun Työvalmentajan erikoisammattitutkinnot.

Meillä viihtyy monen taustaiset ihmiset, toivottavasti saamme sinut täydentämään monimuotoista ja huumorintajuista tiimiämme! Kuulemmehan sinusta pian!

[Perehdythän ennen hakemuksen lähettämistä rekrytointiin liittyvään henkilötietojen käsittelyyn ja tietosuojaan tästä.](https://www.livesaatio.fi/tietosuoja)

Live-säätiö Oulu

Puhelin: 0406633567 Sähköposti: virpi.kekale@inlive.fi Sijainti: Isokatu 19 A 7

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Kiinteä palkka Sopimuspalkka
Työskentelyaika:Päivätyö, Arkisin
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: