Lisäpalvelu Pohjois-Suomi Oy

Tarjoilijoita Rukalle talveksi, Camp Kitchen&Bar

  • Sijainti Kuusamo
  • Julkaistu 02.09.2024, 9:36
  • Haku päättyy 01.10.2024, 0:00
  • 01.10.2024, 0:00

Tarjoilijoita Rukalle talveksi, Camp Kitchen&Bar

Kiinnostaisiko työt sekä huikeat talven harrastusmahdollisuudet tunturissa? Jatkahan lukemista, niin kerromme lisää!

CAMP KITCHEN&BAR Ruka

Reissussa pitää syödä hyvin. CAMP Kitchen&Bar tarjoilee omia lempiruokiamme Turusta Thaimaahan, Nuorgamista New Yorkiin ja maisemareittejä takaisin. Tähän camping-elämään rakastuu toimistorottakin.

Etsimme Rukalle ammattitaitoista tarjoilijaa huippu tiimiin!

Työnkuvaasi kuuluu á la carte tarjoilu kokonaisuudessaan.

Tarjolla ravintolassa on niin aamiaista, lounasta kuin ala carte ruokiakin. Edellytämme että sinulla on alan koulutus ja/tai työkokemusta. À la carte tarjoilu ja asiakaspalvelu tulisi olla jo tuttua kauraa. Pystyt työskentelemään itsenäisesti sekä yhdessä tiimin kanssa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä mahtavissa rukatunturin maisemissa. Ympärille avautuu monipuoliset harrastus mahdollisuudet sekä saat ympärillesi osaavan huippu tiimin!

Työt alkavat 18.11 ja kestävät vuoden 2025 huhtikuun loppuun saakka.

Palkkaus on kilpailukykyinen osaamisesi mukaan sekä tarvittaessa sinulle järjestyy myös majoitus paikan päältä huokeaan hintaan!

Sinä saat Lisäpalvelun tuen ja turvan koko matkasi ajan. Huolehdimme että kaikki menee kuten on sovittu ja että viihdyt kohteessa. Käymme sinua välillä tervehtimässä ihan paikan päällä. Sinä voit siis keskittyä itse työntekoon ja tunturista nauttimiseen.

Mitä odotamme sinulta?

* Työkokemusta ravintola-alalta ja/tai alan koulutus.
* Hymy ei hyydy asiakaspalvelutilanteissa.
* Olet tiimipelaaja.
* Sinulla on hyvää asennetta työntekoon ja halua oppia uutta.
* Sinulta löytyy tilannetajua ja ongelmanratkaisutaitoa.

Mitä me tarjoamme sinulle?

* Kilpailukykyisen palkan osaamisesi mukaan, joka on aina vähintään alan työehtosopimuksen mukainen.
* Tarvittaessa sinulle löytyy myös majoitus huokeaan hintaan.
* Sinä saat Lisäpalvelun tuen ja turvan koko matkasi ajan. Huolehdimme että kaikki menee tunturissa kuten on sovittu ja että viihdyt kohteessa.
* Rukastaff edut koko tunturissa.
* Käymme sinua välillä tervehtimässä ihan paikan päällä. Sinä voit siis keskittyä itse työntekoon ja tunturin luonnosta nauttimiseen.

Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

1. Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
2. Ravintola-alan asiakaskuntamme on monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen eri tuntureissa ja erilaisia työtehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.
3. Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan!

Haethan vain hakuilmoituksen kautta ja liitä myös cv:si hakemukseen.

Jäikö sinulle kysyttävää? Ole rohkeasti meihin yhteydessä.

Lisätietoja: marika.haataja@lisapalvelu.net tai Marika Haataja 040-6238068

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 18.11.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:2
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: