Lisäpalvelu Pohjois-Suomi Oy

Tarjoilija Ylläkselle, Rouhe ravintolat

  • Sijainti Kolari
  • Julkaistu 03.09.2024, 10:40
  • Haku päättyy 01.10.2024, 0:00
  • 01.10.2024, 0:00

Tarjoilija Ylläkselle, Rouhe ravintolat

Kiinnostaako työt sekä huikeat harrastusmahdollisuudet Ylläksellä? Meillä voisi olla ratkaisu just sulle. Jatka lukemista, niin kerromme lisää!

Ravintola Rouhe

Ravintola Rouhe on marraskuussa 2013 perustettu ravintola Ylläkselle, Äkäslompolon kylään.
Valikoimassa on pääosin kotimaisia raaka-aineita sekä moderneja ulkomaan herkkuja.

Kyseessä on laadukas koko perheen ravintola jossa tarjolla on maistuvaa a`la cartea sekä myös suussa sulavia pizzoja. Lapin puhtaat raaka-aineet kohtaavat tässä ravintolassa hienosti muiden maiden tyylit ja maut. Ravintolassa lähes kaikki valmistetaan itse alusta alkaen. Ja sen kyllä maistaa.

Ravintola Poro

Ylläs-tunturin juurella, Äkäslompolon kylässä, uusittu Ravintola Poro toivottaa kulinaristit tervetulleeksi makumatkalle aitojen lappilaisten makujen maailmaan. Keittiön luomukset rakentuvat luonnollisesti poronlihan ympärille, mutta Á la Carte -listalta löytyy myös muut ainutlaatuisen pohjoisen luonnon antimet.

Kyseessä on korkea laatuinen ravintola. Lapin puhtaat raaka-aineet saavat tässä ravintolassa ansaitsemansa arvostuksen. Ravintolassa lähes kaikki valmistetaan itse alusta alkaen. Palvelu on ensiluokkaista mutta kuitenkin Lappilaiseen tyyliin rennon letkeää.

Etsimme nyt Ylläkselle tarjoilijaa tulevaan ruska- ja talvisesonkiin osaksi huipputiimiä!

Työnkuvaasi kuuluu ála carte tarjoilu kokonaisuudessaan.

Edellytämme sinulta vähintään vuoden kokemusta tarjoilijan töistä. Olet asiakaspalvelun ammattilainen ja olet järjestelmällinen. A´la carte tarjoilu tulisi olla sinulla jo erinomaisesti hallussa sekä aitoa halua tuottaa asiakkaille elämyksellisiä hetkiä.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä huippu tiimissä aitojen makujen äärellä. Yksityisomisteisessa ravintolassa jossa myös omistajat itse ovat osa hienoa tiimiä ja ovat siinä alansa ammattilaisia. Näin ollen uusien juttujen oppiminen on kaikille taattu.

Töitä olisi joulukuun puolestä välistä huhtikuulle saakka.

Palkkaus sopimuksen mukaan sekä tarvittaessa sinulle järjestyy majoitus paikan päältä huokeaan hintaan!

Sinä saat Lisäpalvelun tuen ja turvan koko matkasi ajan. Huolehdimme että kaikki menee kuten on sovittu ja että viihdyt kohteessa. Käymme sinua välillä tervehtimässä ihan paikan päällä. Sinä voit siis keskittyä itse työntekoon ja tunturista nauttimiseen.

Mitä odotamme sinulta?

* Kokemusta ravintola-alalta ja/tai alan koulutus.
* Hymy ei hyydy asiakaspalvelutilanteissa ja olet loistava tiimipelaaja.
* Sinulta löytyy iloista ja oma-alotteista asennetta työntekoon.
* Valmiutta mukautua muuttuviin tilanteisiin sekä ongelmanratkaisutaitoja.
* Pystyt työskentelemään myös itsenäisesti.
* Hygieniapassi ja anniskelupassi.
* Suomen- ja englanninkielen taitoa.

Mitä me tarjoamme sinulle?

* Kilpailukykyisen palkan osaamisesi mukaan, joka on aina vähintään alan työehtosopimuksen mukainen.
* Tarvittaessa sinulle löytyy myös majoitus huokeaan hintaan.
* Talon omat henkilöstöedut.
* Sinä saat Lisäpalvelun tuen ja turvan koko matkasi ajan. Huolehdimme että kaikki menee kuten on sovittu ja että viihdyt kohteessa.
* Käymme sinua välillä tervehtimässä ihan paikan päällä. Sinä voit siis keskittyä itse työntekoon ja Lapin luonnosta nauttimiseen.

Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

1. Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Tapaat meidät kasvotusten jo työnhakuvaiheessa. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
2. Ravintola-alan asiakaskuntamme on monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen eri tuntureissa ja erilaisia työtehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.
3. Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan!

Haethan vain hakuilmoituksen kautta ja liitä myös cv:si hakemukseen.

Jäikö sinulle kysyttävää? Ole rohkeasti meihin yhteydessä.

Lisätietoja: marika.haataja@lisapalvelu.net tai Marika Haataja 040-6238068

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.

Työsuhde:Yrittäjyys
Työ alkaa:Alkaen 16.12.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:2
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: