Lisäpalvelu Pohjois-Suomi Oy

Salin vuoropäällikkö, Ravintola Alfred Oulu

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 19.09.2024, 15:37
  • Haku päättyy 30.09.2024, 0:00
  • 30.09.2024, 0:00

Salin vuoropäällikkö, Ravintola Alfred Oulu

Kiinnostaisiko työt huippu tiimissä maukkaan ruuan ympäröimänä? Jatkahan lukemista, niin kerromme lissää!

Ravintola Alfred, Oulu

”Ruoan ja taiteen tekemisessä on kovin paljon samaa. Ehkä siksi pidänkin niistä molemmista valtavasti”

-Alfred

Haemme salin vuoropäällikköä Ravintola Alfredin huippu tiimiin!

Tarjolla ravintolassa on lounasta sekä ala cartea. Mennessäsi taloon viet sinne mukanasi kokemuksesi ja osaat soveltaa sen heidän konseptiinsa sopivaksi. Salin vuoropäällikkönä työssäsi vastaat ravintolapalvelun sujuvuudesta ja asiakaskokemuksen laadusta, motivoit ja ohjaat tiimiä onnistumaan ja viihtymään työssään sekä pidät yllä positiivista ilmapiiriä muuttuvissakin tilanteissa.

Edellytämme sinulta kokemusta á la carte tarjoilusta sekä salin vuoropäällikkönä toimimisesta. Sinulla tulisi olla erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä aitoa halua luoda asiakkaillesi elämyksellisiä hetkiä. Ohjaat tiimiäsi onnistumaan ja omaat organisointikykyä huolehtien varauksista ja pöytien järjestelyistä.

Tarjoamme sinulle huikean mahdollisuuden työskennellä osana huipputiimiä, saat tueksesi mahtavat esimiehet jotka ovat myös osana tiimiä suorittavassa työssä.

Työn aloitus on sopimuksen mukaan.

Palkka on kilpailukykyinen osaamisesi mukaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä joten jätäthän hakemuksesi pian!

Valittu henkilö työllistyy Lisäpalvelu Pohjois-Suomi Oy:n kautta ja saa meiltä kaiken tuen ja turvan koko meillä työllistymisen ajan.

Mitä odotamme sinulta?

* Kokemusta á la carte tarjoilusta sekä salin vuoropäällikkönä toimimisesta.
* Osaat johtaa henkilökuntaa ja olet esimerkkinä muille työntekijöille.
* Hyvää tilannetajua ja organisointikykyä.
* Anniskelu ja hygieniapassi.

Mitä me tarjoamme sinulle?

* Kilpailukykyisen palkan osaamisesi mukaan, joka on aina vähintään alan työehtosopimuksen mukainen.
* Monipuolisen työn jossa pääset kehittämään itseäsi.
* Sinä saat Lisäpalvelun tuen ja turvan koko matkasi ajan. Huolehdimme että kaikki menee kuten on sovittu ja että viihdyt kohteessa.

Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

1. Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Tapaat meidät kasvotusten jo työnhakuvaiheessa. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
2. Ravintola-alan asiakaskuntamme on monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen erilaisia työtehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.
3. Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan!

Haethan vain hakuilmoituksen kautta ja liitä myös cv:si hakemukseen.

Jäikö sinulle kysyttävää? Lisätietoja: terhi.alioravainen@lisapalvelu.net tai Terhi Alioravainen +385401974678

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 14.10.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: