Lisäpalvelu Pohjois-Suomi Oy

Kokki, Bistoria Iso-Syöte

  • Sijainti Pudasjärvi
  • Julkaistu 02.09.2024, 9:37
  • Haku päättyy 01.10.2024, 0:00
  • 01.10.2024, 0:00

Kokki, Bistoria Iso-Syöte

Kiinnostaisiko työt Iso-Syötteen hulppeissa maisemissa? Jatkahan lukemista, niin kerromme lissää!

Ravintola Bistoria

Ravintola sijaitsee Iso-Syötteen ytimessä KIDE hotellin yhteydessä. Ravintola on auki joka päivä ympäri vuoden. Tarjolla on aamupalaa, lounasta ja a la carte annoksia, jossa paikalliset maut sekoittuvat suomalaisiin ravintolasuosikkeihin.

Haemme ammattitaitoista kokkia Iso-Syötteelle Ravintola Bistorian huippu tiimiin!

Ravintola Bistoriassa työskentely on monipuolista. Tarjolla on aamiaista, lounasta sekä herkullista á la cartea. Työnkuvaasi kuuluu á la carte annosten valmistaminen sekä keittiötyöskentely monipuolisesti.

Vaatimuksena on alan koulutus sekä jo vähintään kahden vuoden kokemus a`la carte ruokien valmistuksesta. Luot asiakkaille laadukasta ruokaa ja elämyksellisiä hetkiä. Edellytämme sinulta oma-alotteista asennetta kiireisessä sesongissa sekä osaat toimia hyvin itsenäisesti sekä yhdessä työkavereidesi kanssa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä työskentelemään osana huipputiimiä yhdessä ProDine Oy:n ravintoloista. Täällä saat olla iloinen oma itsesi ja pääset kehittämään itseäsi keittiössä. Paikan päällä saat työhön kattavan perehdytyksen ja täällä sinulla on monipuoliset mahdollisuudet myös edetä urallasi esimerkiksi keittiön vuoropäälliköksi.

Työ on kokoaikainen ja vakituinen. Työtunteja on täydet 112,5h/3vko.

Vaihtoehtoisesti Prodine Oy:lla on mahdollisuus tehdä töitä myös kausiluonteisesti, esimerkiksi talvikauden Iso-Syötteellä ja kesäsesongin Oulussa Ravintola Nallikarissa tai Bistoria Patiolla Nallikarin meren äärellä. Ravintola Nallikarin keittiössä käytetään paikallisia ja alueellisia raaka-aineita sekä herkkuja satokausien mukaan ja Bistoria Patiolla on tarjolla mm. Rotisserie-grillissä valmistettuja ruoka-annoksia ja aidossa italialaisessa MaranaHorni pizzauunissa valmistuvat napolilaistyyliset pizzat Oululaisittain.

Aloitus Heti/Sopimuksen mukaan.

Palkka on kilpailukykyinen sinun osaamisesi mukaan sekä tarvittaessa majoitus järjestyy paikan päältä huokeaan hintaan.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä joten jätäthän hakemuksesi pian!

Valittu henkilö työllistyy Lisäpalvelu Pohjois-Suomi Oy:n kautta ja saa meiltä kaiken tuen ja turvan koko meillä työllistymisen ajan.

Mitä odotamme sinulta?

* Kokemusta á la carte keittiössä työskentelystä.
* Olet tiimipelaaja.
* Omaat iloisen ja huumoririkkaan palveluasenteen.
* Sinulta löytyy tilannetajua ja joustavuutta, sekä valmiutta mukautua muuttuviin tilanteisiin.
* Taitoa valmistaa maukkaita ja kauniita annoksia.
* Suomenkielen taito välttämätön.

Mitä me tarjoamme sinulle?

* Palkan osaamisesi mukaan, joka on aina vähintään alan työehtosopimuksen mukainen.
* Sinä saat Lisäpalvelun tuen ja turvan koko matkasi ajan. Huolehdimme että kaikki menee kuten on sovittu ja että viihdyt kohteessa.
* ProDine Oy:n henkilöstöedut.
* Nallikarin huipputiimin- sekä upeat merelliset maisemat ympärillesi.

Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

1. Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Tapaat meidät kasvotusten jo työnhakuvaiheessa. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
2. Ravintola-alan asiakaskuntamme on monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen eri paikoissa ja erilaisia työtehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.
3. Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan!

Haethan vain hakuilmoituksen kautta ja liitä myös cv:si hakemukseen.

Jäikö sinulle kysyttävää? Lisätietoja: marika.haataja@lisapalvelu.net tai Marika Haataja 0406238068

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: