Kokkeja talvisesonkiin, Santa`s Hotel Tunturi
- Sijainti Inari
Julkaistu 12.11.2024, 16:26 - Haku päättyy 19.11.2024, 0:00
Kokkeja talvisesonkiin, Santa`s Hotel Tunturi
Kiinnostaako työt huikeassa tunturissa Saariselällä? Meillä voisi olla ratkaisu just sulle. Jatka lukemista, niin kerromme lisää!
Santa’s Hotel Tunturilla on monipuolinen ravintolatarjonta, joka johdattaa sinut Lapin parhaiden makujen pariin.
Ravintola Kaltio on yksi Saariselän arvostetuimmista ravintoloista ja tunnettu hyvästä ruoastaan sekä erinomaisesta palvelustaan. Kaltion menu rakentuu lappilaisista herkullisista raaka-aineista ripauksella mausteita kansainvälisestä keittiöstä.
Etsimme nyt keittiön henkilökuntaa Saariselälle Santa´s Hotel tunturiin.
Tarvetta on ála carte kokille, buffetkokeille sekä keittiöapulaisille. Työnkuvasi määräytyy osaamisesi mukaan.
Edellytämme että sinulla on alan koulutus tai vähintään vuoden kokemus ruokien valmistuksesta. Aito halu luoda asiakkaille elämyksellisiä hetkiä ja tehdä laadukasta ruokaa. Työtä pelkäämätön ja huippu tiimipelaaja pärjää tehtävässä varmasti.
Tarjoamme työpaikan joka omaa pitkät perinteet. Loistavat työkaverit sekä hyvästä tunnelmasta ja työviihtyvyydestä tunnetun työpaikan.
Työt alkavat 25.11 ja kestävät 31.12 saakka.
Tarjolla kokeille on täydet tunnit ja apulaisille 90h/3vko.
Palkka kilpailukykyinen osaamisesi mukaan ja tarvittaessa sinulle järjestyy paikan päältä majoitus huokeaan hintaan.
Valittu henkilö työllistyy Lisäpalvelu Pohjois-Suomi Oy:n kautta ja saa meiltä kaiken tuen ja turvan koko meillä työllistymisen ajan.
Mitä odotamme sinulta?
* Kokemusta ála carte tai buffet ruuan valmistuksesta.
* Olet loistava tiimipelaaja.
* Sinulla on hyvää asennetta työntekoon ja halua oppia uutta.
* Sinulta löytyy tilannetajua ja joustavuutta sesonkisessa ympäristössä.
* Suomen tai Englannin kielen taito on välttämätön.
Mitä me tarjoamme sinulle?
* Kilpailukykyisen palkan osaamisesi mukaan, joka on aina vähintään alan työehtosopimuksen mukainen.
* Tarvittaessa sinulle löytyy myös majoitus huokeaan hintaan.
* Sinä saat Lisäpalvelun tuen ja turvan koko matkasi ajan. Huolehdimme että kaikki menee tunturissa kuten on sovittu ja että viihdyt kohteessa.
* Käymme sinua välillä tervehtimässä ihan paikan päällä. Sinä voit siis keskittyä itse työntekoon ja Lapin luonnosta nauttimiseen.
Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:
1. Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
2. Ravintola-alan asiakaskuntamme on monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen eri tuntureissa ja erilaisia työtehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.
3. Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.
Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!
Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan!
Haethan vain hakuilmoituksen kautta ja liitä myös cv:si hakemukseen.
Jäikö sinulle kysyttävää? Lisätietoja: marika.haataja@lisapalvelu.net tai 040-6238068
Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).
Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.