Lisäpalvelu Pohjois-Suomi Oy

Keittiön vuoropäällikkö Pyhälle, Camp Kitchen&Bar

  • Sijainti Pelkosenniemi
  • Julkaistu 16.09.2024, 13:26
  • Haku päättyy 01.10.2024, 0:00
  • 01.10.2024, 0:00

Keittiön vuoropäällikkö Pyhälle, Camp Kitchen&Bar

Kiinnostaako työt sekä huikeat harrastusmahdollisuudet kasvavalla Pyhätunturilla! Meillä voisi olla siihen ratkaisu! Jatka lukemista, niin kerromme lisää!

CAMP KITCHEN&BAR

”Reissussa pitää syödä hyvin, CAMP Kitchen&Bar tarjoilee omia lempiruokiamme Turusta Thaimaahan, Nuorgamista New Yorkiin ja maisemareittejä takaisin. Tähän camping-elämään rakastuu toimistorottakin!”

Etsimme nyt vuoropäällikköä keittiöön Pyhätunturille talvisesonkiin 2024-2025!

Tarjoamme nyt mahdollisuutta päästä työskentelemään ihanassa lapin sesongissa Pyhällä! Siellä voit saavuttaa helposti niin ikiaikaisten tunturimaisemien rauhan ja aapasoiden avarat maisemat. Ympärillä avautuu myös ihanat ja monipuoliset talviharrastus mahdollisuudet sekä pääset tutustumaan mahtaviin ihmisiin koko tunturissa joten aika kuluu varmasti loistavasti!

Keittiön vuoropäällikkönä tuot sinun osaamisesi ja kokemuksesi taloon. Työnkuvaasi kuuluu mm. toimistotyötä sekä tietysti itse suorittavaa työtä keittiössä. Huomioit ja ohjaat tiimiä onnistumaan sekä pidät yllä positiivista ilmapiiriä muuttuvissakin tilanteissa.

Edellytämme sinulta kokemusta esihenkilötyöstä. Sinulta löytyy aitoa halua oppia ja kehittää, sekä asenne on kohdillaan. Olet tiimipelaaja ja sinulta löytyy hyvää organisointikykyä. Osaat johtaa henkilökuntaa ja olet esimerkkinä muille työntekijöille.

Aloitus viikolla 48 ja kesto vappuun 2025 saakka.

Kilpailukykyinen palkka osaamisesi mukaan ja tarvittaessa sinulle järjestyy majoitus työpaikan lähettyviltä huokeaan hintaan!

Valittu henkilö työllistyy Lisäpalvelu Pohjois-Suomi Oy:n kautta ja tarjoamme myös Lisäpalvelun tuen ja turvan koko matkasi ajan. Huolehdimme että kaikki menee kuten on sovittu ja että viihdyt kohteessa.

Voisiko Pyhä olla sun paikka ensi talvena?

Mitä odotamme sinulta?

* Kokemusta esihenkilötehtävistä sekä á la carte keittiöstä.
* Osaat johtaa henkilökuntaa ja olet esimerkkinä työntekijöille.
* Kyky sopeutua muuttuviin tilanteisiin ja taito ottaa myös muut huomioon.
* Sinulta löytyy tilannetajua ja paineensietokykyä sesonkisessa ympäristössä.
* Suomenkielen taito välttämätön.
* Hygieniapassi.

Mitä me tarjoamme sinulle?

* Kilpailukykyisen palkan osaamisesi mukaan, joka on aina vähintään alan työehtosopimuksen mukainen.
* Tarvittaessa sinulle löytyy paikan päältä myös majoitus huokeaan hintaan.
* Sinä saat Lisäpalvelun tuen ja turvan koko matkasi ajan. Huolehdimme että kaikki menee tunturissa kuten on sovittu ja että viihdyt kohteessa.
* Käymme sinua välillä tervehtimässä ihan paikan päällä. Sinä voit siis keskittyä itse työntekoon ja Lapin luonnosta nauttimiseen.

Tässä vielä muutama syy, miksi sinun kannattaa valita Lisäpalvelu:

1. Meillä saat työnhakijana ja -tekijänä aidosti henkilökohtaista palvelua. Kun työllistyt kauttamme, saat meiltä yhteyshenkilön, joka auttaa sinua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.
2. Ravintola-alan asiakaskuntamme on monipuolinen. Siksi pystymme tarjoamaan laajan kattauksen eri tuntureissa ja erilaisia työtehtäviä, joista löytyy jokaiselle jotakin.
3. Pidämme kiinni sovituista asioista ja teemme sen, mitä lupaamme. Sinä voit keskittyä työntekoon, koska me hoidamme puolestasi ylimääräisen byrokratian.

Kuulostaako hyvältä? Hienoa, haluamme kuulla sinusta pian!

Jos saimme sinut kiinnostumaan ja haluaisit liittyä Lisäpalvelun porukkaan, laita meille hakemus tulemaan!

Haethan vain hakuilmoituksen kautta ja liitä myös cv:si hakemukseen.

Lisätietoja: marika.haataja@lisapalvelu.net tai puhelimitse 0406238068

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu-konserni on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Työllistämme vuosittain yli 3 000 työntekijää, ja olemme vahva toimija monella alalla: tarjoamme töitä mm. ravintola-, rakennus-, teollisuus-, kunnossapito-, logistiikka-, toimisto-, siivous- ja kaupan aloilla. Olemme Suomen kymmenen suurimman henkilöstöpalvelualan yrityksen joukossa, ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL).

Haluamme tehdä töihin menon sinulle helpoksi: kauttamme voit työllistyä parhaimmillaan jo seuraavana päivänä. Tarjoamme jatkuvasti töitä erilaisiin elämäntilanteisiin, ja kauttamme tehty vuokratyö on ollut monelle työntekijällemme reitti vakituiseen työsuhteeseen.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 25.11.2024
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:2
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: