Lassila & Tikanoja

Laitostyöntekijä kierrätyslaitokselle Ouluun

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 06.09.2024, 18:00
  • Haku päättyy 05.10.2024, 23:59
  • 05.10.2024, 23:59

Laitostyöntekijä kierrätyslaitokselle Ouluun

L&T vastaa kymmenien tuhansien yritysten ja kotitalouksien jätehuollosta. Jalostamme vuosittain yli 200 000 tonnia jätettä uusioraaka-aineeksi – teemme esimerkiksi hillopurkeista lämpöeristettä ja autonrenkaista moottoriteitä. Etsimme nyt luotettavaa ja tarmokasta

LAITOSTYÖNTEKIJÄÄ/TYÖKONEENKULJETTAJAA

Ouluun. Tehtävässä toimit kierrätysmateriaalien käsittelyssä, missä osallistut materiaalin käsittelyyn sekä siirtokuormauksiin. Toimipisteemme sijaitsee osoitteessa Liitintie 29, 90620 Oulu. Työt alkavat lokakuussa 2024 tai heti kun sopiva tekijä löytyy.

Työ on monipuolista ja ei rajoitu pelkästään työkoneiden käyttöön. Työtehtävät sisältävät materiaalien manuaalista vastaanottoa ja käsittelyä sekä trukin, pyöräkoneen, kaivinkoneen ja paalaimen käyttöä, joten aikaisempi kokemus työkoneiden käytöstä katsotaan eduksi. Työ sisältää myös dokumentointia, joten toivomme, ettei tietotekniikka ole sinulle outo asia, vaan tulet toimeen erilaisten järjestelmien kanssa. Tämän lisäksi asenteesi on aktiivinen, asiakasystävällinen ja työturvallisuusnäkökulmasta huolellinen. Voimassaolevan työturvallisuuskortin laskemme eduksesi.

Tehtävään valitulle teetämme huumausainetestin ennen työsuhteen solmimista ja työhöntulotarkastuksen töiden alettua. 

Tarjoamme viihtyisän työyhteisön, asianmukaiset työvälineet ja vastuullisen työn kiertotalouden parissa. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä!

Hakuaika päättyy 5.10.2024 mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä.Lue lisää L&T:stä työnantajana täällä.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Hakeminen: https://lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com/jobs/14225/42813306
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: