Lassila & Tikanoja

Kuorma-autonkuljettaja Vaasaan

  • Sijainti Pohjanmaa
  • Julkaistu 30.08.2024, 22:00
  • Haku päättyy 22.09.2024, 23:59
  • 22.09.2024, 23:59

Kuorma-autonkuljettaja Vaasaan

On iso ero teetkö töitä roskakuskina vai L&T:n raaka-aineenkerääjänä; väkivahvan ja nykyaikaisen kaluston lisäksi tarjoamme hyvän liksan ja komian sekä vaihtuvan konttorinäkymän. Oletko sinä tuleva kiertotalouden arjen sankari, joka kerää ja kierrättää raaka-aineita uusiokäyttöön? 

Etsimme nyt luotettavaa ja tarmokasta 

KUORMA-AUTONKULJETTAJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Vaasan yksikön toiminta-alueelle. Tehtävässä vastaat oman reittisi jätehuollosta. Työ sisältää pakkaavan jäteauton, kappaletavara- ja vaihtolava-auton ajoa sekä mahdollisesti myös viemärihuollon töitä. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja työvuorot sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville klo 6-22 väliselle ajalle, mutta tarvittaessa mukaan saattaa tulla myös viikonloppuvuoroja. Työt alkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään lokakuun alussa. Vaasan yksikkömme sijaitsee osoitteessa Ahmantie 6, 65520 Helsingby.

Edellytämme kuljettajalta vähintään C-ajokorttia ja voimassa olevaa kuljettajan ammattipätevyyttä ja aiempaa kokemusta kuljetustehtävistä. E-kortin, Digipiirturi-, tieturva- ja työturvakortit  laskemme eduksesi. Työ on fyysisesti vaativaa ja siksi odotamme sinulta hyvää yleiskuntoa.  Arvostamme kuljettajissamme asiakasystävällisyyttä, IT-taitoja sekä tehokasta ja turvallisuusnäkökulmasta huolellista työskentelytyyliä.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja merkityksellisen työn kivassa porukassa kiertotalouden käytännön tekijänä, asiallisia työvermeitä unohtamatta! 

Hakuaika päättyy 22.9.2024, mutta käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva esihenkilö Jarmo Vehkala p. 050 387 6357 keskiviikkoisin klo 14-15. Kuljettajan työhön L&T:llä voit tutustua tarkemmin osoitteessa lt.fi/kuljettajaksi.

Asiasanat: Kuorma-autonkuljettaja, jäteautonkuljettaja, kuljettaja, jätehuolto, ympäristöhuolto, kierrätys, kiertotalous, Vaasa, Pohjanmaa, kokoaikainen, vakituinen

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Työskentelyaika:Vuorotyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Hakeminen: https://lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com/jobs/14225/42795545
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: