Lassila & Tikanoja

Kuorma-autonkuljettaja Tornion ja Kemin alueelle

  • Sijainti Tornio
  • Julkaistu 06.09.2024, 15:30
  • Haku päättyy 29.09.2024, 23:59
  • 29.09.2024, 23:59

Kuorma-autonkuljettaja Tornion ja Kemin alueelle

On iso ero teetkö töitä roskakuskina vai L&T:n raaka-aineenkerääjänä: väkivahvan ja nykyaikaisen kaluston lisäksi tarjoamme hyvän liksan ja säännölliset työajat. Että vaikka ratin takana viihtyykin, niin onhan se mukava tietää milloin on kotona.

Haemme Tornioon nyt reipasta

KUORMA-AUTONKULJETTAJAA

jätehuollon työtehtäviin. Työ sisältää pakkaavan jäteauton, vaihtolava-auton sekä jakeluauton ajoa. Työssäsi vastaat itsenäisesti oman reittisi jätehuollosta Kemi-Tornion alueella. Työtä tehdään 2-vuorotyönä aamu- ja iltavuoroissa. Arkipyhäviikoilla töitä tehdään myös viikonloppuisin. 

Aikaisempi kokemus monipuolisista kuljetustöistä sekä paikallistuntemus ovat lähtökohta tehtävässä suoriutumiselle. Lisäksi valittavalta kuljettajalta tulee löytyä C-ajokortti, voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys, työturvallisuus- sekä digipiirturikortit. Työ on fyysisesti vaativaa ja siksi odotamme sinulta hyvää yleiskuntoa. Lisäksi arvostamme kuljettajissamme asiakasystävällisyyttä, IT-taitoja sekä tehokasta, mutta turvallisuusnäkökulmasta tarkkaa työskentelytyyliä. Tehtävään valituille teemme työhöntulotarkastksen sekä huumausainetestauksen koeaikana.

Tarjoamme viihtyisän työyhteisön ja vastuullisen työn. L&T:llä jokainen päivä on erilainen. Hae paikkaa hetimiten, viimeistään 29.09.2024 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat sähköpostitse: ella.pirinen(at)lassila-tikanoja.fi. Haethan paikkaa kuitenkin rekrytointijärjestelmän kautta – emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.
.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Työskentelyaika:Jaksotyö, Vuorotyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Hakeminen: https://lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com/jobs/14225/42812733
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: