Lassila & Tikanoja

Kuorma-autonkuljettaja Kemin kuntaurakkaan

  • Sijainti Keminmaa
  • Julkaistu 18.10.2024, 18:00
  • Haku päättyy 10.11.2024, 23:59
  • 10.11.2024, 23:59

Kuorma-autonkuljettaja Kemin kuntaurakkaan

On iso ero teetkö töitä roskakuskina vai L&T:n raaka-aineenkerääjänä; väkivahvan ja nykyaikaisen kaluston lisäksi tarjoamme hyvän liksan ja säännölliset työajat.Haemme nyt tarmokasta

KUORMA-AUTONKULJETTAJAA

pääasiassa pakkaavan jäteauton puikkoihin Kemin kuntaurakkaan. Varikkomme sijaitsee osoitteessa Autolijantie 1, 94450 Keminmaa. Tehtävässä vastaat itsenäisesti oman alueesi jätehuollosta sekä reittien ja ajojen toteutuksesta. Työtä tehdään pääsääntöisesti 2-vuorotyönä aamu- sekä iltavuorossa. Arkipyhäviikoilla töitä tehdään myös viikonloppuisin. 

Valittavalta kuljettajalta tulee löytyä C-ajokortti, voimassa oleva kuljettajan ammattipätevyys, sekä työturvallisuus- ja digipiirturikortti. Aikaisempi kokemus kuljetustöistä, tehokas työote sekä paikallistuntemus ovat lähtökohta tehtävässä suoriutumiselle. Työ on fyysisesti vaativaa ja siksi odotamme sinulta hyvää yleiskuntoa. Lisäksi arvostamme kuljettajissamme asiakapalveluhenkisyyttä, IT-taitoja sekä turvallisuusnäkökulmasta tarkkaa työskentelytyyliä. Tehtävässä vaaditaan myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja ongelmanratkaisutaitoja. 

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja merkityksellisen kokoaikatyön hyvässä porukassa! Saat kattavan perehdytyksen tehtävääsi, sparraavan esihenkilön tuen ja asianmukaiset vermeet ja varusteet työhösi. Meillä työntekijöiden työturvallisuuteen satsataan aidosti! Lue lisää L&T:stä työnantajana osoitteessa lt.fi/kuljettajaksi. Tarkemmissa tehtävää koskevissa kysymyksissä ota yhteys rekrytoivaan esihenkilöön sähköpostitse: jenni.vahala(at)lassila-tikanoja.fi (huom! emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse, hae paikkaa rekryjärjestelmämme kautta) tai puhelimitse arkisin 14-16 Jenni Vahala 050 385 0147. 

Haethan paikkaa rekrytointijärjestelmämme kautta 10.11.2024 mennessä! Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Valitulle henkilölle teetämme tyuönhöntulotarkastuksen huumausainetesteineen.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Aikapalkka
Työskentelyaika:Vuorotyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Hakeminen: https://lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com/jobs/14225/42917053
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: