Lassila ja Tikanoja

Kokoaikainen kiinteistönhoitaja Oulun alueelle

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 09.09.2024, 11:15
  • Haku päättyy 23.09.2024, 23:59
  • 23.09.2024, 23:59

Kokoaikainen kiinteistönhoitaja Oulun alueelle

Millaista työtä on tarjolla? Tässä roolissa työskentelet kiinteistönhoidon tehtävissä asiakaskohteissamme Oulun alueella. Kohteet ovat liike- sekä asuinkiinteistöjä. Työ sisältää monipuolisesti erilaisia kiinteistönhoidon sisä- ja ulkotehtäviä. Sisätöissä keskityt asiakkaidemme kiinteistöjen ylläpitoon ja erilaisiin korjaus- ja huoltotöihin. Ulkotyöt vaihtelevat vuodenaikojen mukaan, mahdollisia työtehtäviä voivat olla mm. lumityöt ja liukkaudentorjunta, nurmikon leikkuu, roskakierrokset ja liputukset. Kiinteistöjen monipuoliset työt tarjoavat sinulle pähkinöitä purtavaksi joka päivä. Toivomme joustavuutta muuttuvien tilanteiden varalle ja sosiaalista pelisilmää asiakaspalveluun.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva sekä kokoaikainen. Pääsääntöisesti työpäivät sijoittuvat arkipäiviin klo 06.00-14.30 väliselle ajalle, mutta satunnaisesti vuoroja saattaa olla myös viikonloppuisin. Toivomme myös päivystysvalmiutta. Työssä vaaditaan kiinteistönhoitajan ammattitutkintoa sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. On ehdottomasti etu, jos sinulta löytyy aiempaa kokemusta kiinteistönhoidosta. Tiimissämme tehdään töitä hyvällä fiiliksellä, eli sovit porukkaamme, kun suhtaudut työvuoroihin iloisella asenteella säällä kuin säällä. Tavoitteenamme on rakentaa huipputiimi, jossa töitä paiskitaan hyvällä fiiliksellä ja jokainen saa olla oma itsensä. 

Mikäli työt kiinteistönhoidon parissa kiinnostaa, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian nettisivujemme kautta! Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja paikka kyseiseen tehtävään täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus muodostuu Kiinteistöpalvelualan TESin ja tehtävänkuvauksen mukaan, palkkaluokka 8. Tehtävään valitulle henkilölle tehdään huumetestaus (huumeseula 6) ennen työsuhteen aloitusta.

L&T:n tiimiin kannattaa liittyä, koska:  
* Saat työnantajaksesi suuren suomalaisen, vastuullisen työllistäjän, joka toimii työehtosopimusten mukaan. 
* Saat alan ehtojen mukaisen palkan. Meillä voit luottaa siihen, että saat palkan juuri sinä päivänä kuin pitääkin ja muut edut ovat sitä mitä pitääkin. 
* Saat kattavan perehdytyksen tehtäviisi sekä monipuoliset ura- ja koulutusmahdollisuudet. 
* Saat käyttöösi modernit ja asianmukaiset varusteet sekä muut tarvittavat välineet onnistuaksesi työssäsi. 
* Tehtävässäsi pääset tekemään merkityksellistä työtä ja tekemään kiertotaloudesta totta – ihan joka päivä.  
* Viihdyt töissä ja pääset terveenä kotiin. Huolehdimme työhyvinvoinnistasi, työkyvystäsi ja työturvallisuudestasi joka päivä. 
* Meillä etuihin kuuluu myös esihenkilö, joka on aina valmis sparraamaan. 

Odotamme sinulta:  
* Luotettavuutta, joustavuutta ja valmiuksia toimia itseohjautuvasti
* Positiivista palveluasennetta
* Suomen kielitaitoa
* Kiinteistönhoitajan ammattitutkintoa tai muuta soveltuvaa tutkintoa
* Työturvallisuuskorttia, mutta koulutamme tarvittaessa

Jäikö jokin asia mietityttämään? Mikäli sinulla on kysyttävää rekrytoinnista, voit olla yhteydessä rekrytointitiimiin sähköpostitse rekry@lassila-tikanoja.fi, lisääthän viestiisi tehtävän ID-koodin 83403. Haluamme taata kaikkien hakijoiden tasapuolisen kohtelun, joten emme ota hakemuksia vastaan sähköpostitse. 

Lassila & Tikanoja on palveluyritys, joka tekee kiertotaloudesta totta. Yhdessä asiakkaidemme kanssa pidämme materiaalit ja kiinteistöt mahdollisimman pitkään tuottavassa käytössä. Etsimme joukkoomme vahvistusta – oletko se sinä?

Avainsanat: kiinteistönhoitaja, kiinteistöpalvelut, kunnossapito, kokoaikatyö, kokoaikainen, Oulu

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Työskentelyaika:Päivätyö, Arkisin, Viikonloppuisin
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Hakeminen: https://lassila-tikanoja-oyj.contactrh.com/jobs/14225/42816126
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: