Lapin hyvinvointialue

Lähihoitaja, Kemijärvi

  • Sijainti Kemijärvi
  • Julkaistu 25.07.2024, 12:50
  • Haku päättyy 30.09.2024, 15:00
  • 30.09.2024, 15:00

Lähihoitaja, Kemijärvi

Lapin upea luonto ja rauha tarjoaa vastapainoa työlle. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Täällä on turvallista elää ja tilaa hengittää. Kuuntele sydämesi ääntä – tule lähihoitajan töihin Lappiin!

Kotihoitoa toteutetaan asiakkaan kotona tai etäkäynteinä tehtävillä kotikäynneillä yksilöllisesti asiakkaan tarpeet huomioivan hoitosuunnitelman mukaisesti. Kotihoidon palveluiden avulla tuemme moniammatillisesti asiakkaan omia voimavaroja ja toimintakykyä, sekä mahdollistamme laadukkaan, turvallisen ja mielekkään kotona asumisen.

Kotihoidossa työskennellään tiimeissä ja tiimikaverit sekä lähiesihenkilö tukevat sinua perehtymisessä uuteen työyhteisöön. Työstä tekee mielekästä vaihtelevuus ja mahdollisuus tehdä itsenäistä työtä kuitenkin työkavereiden tuella. Me otamme avosylin vastaan sekä vastavalmistuneet tekijät että kokeneet konkarit.

Meillä on käytössämme monipuolista teknologiaa. Osa asiakaskäynneistä toteutetaan etähoivan avulla ja lääkehoitoon on myös otettu useassa kotitaloudessa tueksi lääkerobotit. Asiakkaan turvana saattaa olla myös turvaranneke, jonka kautta hän pystyy tarvittaessa hälyttämään apua. Asiakaskäyntien osalta käytössämme on Hilkka-mobiilisovellus.

Käytössämme on yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, jolloin voit vaikuttaa omiin työvuoroihisi merkittävästi. Lisäksi tarjoamme monipuolisia työsuhde-etuja hyvoinvoinnin ja työssä jaksamisen tueksi mm. Smartum-etu, työsuhdepyörä ja vuokrattavat lomamajat. Tehtäväkohtainen palkka on 2 556,75 €/kk. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE- sopimuksen mukaisesti.

Lähihoitajana olet joko jo valmistunut ammattilainen tai alan opiskelija, jolloin voit työskennellä lähihoitajan sijaisuudessa (suoritettuna vähintään 120 osp).
Valmistuneena lähihoitajana sinulle tulee olla Valvirassa rekisteröinti ammattihenkilönä toimimisesta. Edellytämme ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista työsuhteen alussa.

Lisäksi toivomme hyviä yhteistyötaitoja sekä kykyä ja halua toimia osana moniammatillista työyhteisöä.
Työ edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Tehtävissä noudatetaan koeaikaa, joka on enintään puolet palvelussuhteen kestosta. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.
Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tule meille huippuhommiin hakemalla tehtävään Kuntarekry-palvelussa! Hakuaikaa on jatkettu 30.9.2024 klo 15:00 saakka. Tehtävää jo aiemmin hakeneiden hakemukset huomioidaan valintoja tehtäessä.
Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja valintoja sijaisuuksiin tehdään sitä mukaa, kun sopivia hakijoita ilmaantuu.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka 2 556,75 €/kk
Työskentelyaika:Vuorotyö
Paikkoja:4
Hakuohjeet:Palveluvastaava
Sirpa Karjalainen, 0404802316, sirpa.m.karjalainen@lapha.fi
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Lapin hyvinvointialue

Lapin hyvinvointialue

Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut.

Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella.

Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne.

Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta.

Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka!
Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi

#LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi

Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | X. @Lapinhyvinvoint