Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

Sosiaaliohjaaja, perhetyö, Espoo

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 13.09.2024, 15:12
  • Haku päättyy 30.09.2024, 15:45
  • 30.09.2024, 15:45

Sosiaaliohjaaja, perhetyö, Espoo

Lapsiperheiden sosiaalihuoltolain mukainen perhetyö auttaa lapsiperheitä arjen haasteellisissa tilanteissa. Perhetyön tavoitteena on tukea perheen arjessa selviytymistä sekä ennaltaehkäistä perhetilanteen vaikeutumista.

Perhesosiaalityössä työskennellään lapsiperheiden sosiaalipalvelujen neuvonnassa sekä suunnitelmallisessa työssä. Lapsiperheiden sosiaalipalvelujen neuvonnan sosiaaliohjaaja tekee asiakkaan ja monialaisen verkoston kanssa ensiarvion sekä antaa palveluohjausta ja neuvontaa.

Suunnitelmallisessa työssä sosiaaliohjaaja arvioi asiakkaan palvelutarvetta, tekee tavoitteellista perhetyötä ja sosiaaliohjausta, järjestää asiakkaalle tarvittavia palveluita, työskentelee osana asiakkaan verkostoa sekä toimii asiakkaan omatyöntekijänä. Asiakkaina meillä on Espoolaiset lapsiperheet. Nyt haussa oleva sosiaaliohjaajan tehtävä on suunnitelmallisen työn puolelle!

Työ on liikkuvaa ja sitä tehdään pääosin asiakkaan luona. Työntekijöidemme mielestä meille kannattaa hakea töihin, sillä työnkuva on monipuolinen, saa olla kehittämässä uutta ja myös kokenut osaaja oppii uutta. Työyhteisö on osaava ja toisiaan arvostava. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, vahvan esihenkilön ja tiimin tuen sekä työnohjauksen.

Syyskuussa 2024 tiimimme työhyvinvointi mittari näytti tältä:
100% alaisistasi kokee, että työyhteisössä vuoropuhelu on arvostavaa ja ammatillista.
100% alaisistasi on tyytyväinen esihenkilön ja työyksikön johtamiseen.
73% alaisistasi kokee työyksikön työskentelyn sujuvaksi.
100% alaisistasi voi työssään hyvin.
100% alaisistasi suosittelisi työpaikkaa tutuilleen.

Perhetyössä on käytössä liukuva työaika ja etätyömahdollisuus viikottain. Sosiaaliohjaajat saavat sote-sopimuksen mukaan valita joutuisan ruokailun tai 30min omalla ajalla olevan ruokatauon.

Me työskentelemme osana Niittykummun perhekeskusta, meillä on uudet viihtyisät ja toimivat työtilat.

Työpaikan nimi ja osoite:
Lasten, nuorten ja perheiden palvelut, Kohdennetut palvelut / Matinkylä-Olari-Tapiolan perhesosiaalityö
Niittyportti 4, 2 kerros, Espoo.
Työaika: 38h 15min/vko/arkisin.
Tehtävä on vakinainen virka.
Työsuhteen aloitus; 1.10 tai sovitusti.

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 8 §:n mukainen pätevyys.
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista sekä tehtävään valitulle teetetään työhöntulotarkastus.

Tehtävässä edellytetään: Työssä tarvitaan lapsen kasvun ja kehitykseen liittyvää asiantuntijuutta, perhekeskeistä / systeemistä työskentelyotetta, kriisitilanteissa toimimisen taitoa, hyviä vuorovaikutus-, ohjaus ja yhteistyötaitoja, atk ja dokumentoinnin osaamista sekä hyvää kielitaitoa (vähintään suomi, muu kielitaito plussaa). Lisäksi tarvitaan palvelujärjestelmän ja palveluja ohjaavan lainsäädännön tuntemusta.

Virkaan/työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

Arvostamme kokemusta ja osaamista esim. neuropsykiatrian tai mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden tarpeessa olevien lapsien / aikuisten kanssa työskentelystä. Kulttuurisensitiivisyyttä sekä kokemusta maahanmuuttajataustaisten perheiden työskentelystä. Meillä menestyy työntekijä, joka pystyy organisoimaan omaa työtään ja hallitsemaan laajoja kokonaisuuksia sekä nauttii itsenäisestä työotteesta. Arvostamme kehittämismyönteisyyttä ja menetelmäosaamista. Toivomme sinulta mahdollisuutta tehdä kerran viikossa asiakaskäynti, joka alkaa klo 16-17.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme työterveyshuollon ja lisäksi saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.

Työsuhde:Virkasuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka Tehtäväkohtainen palkka: 3 039,54 €/kk
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Tehtävästä lisätietoja antaa Anni Elo, johtava sosiaaliohjaaja, p. 040 190 56 84. Olen tavoitettavissa arkisin klo 8.30-15.30.
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta!

Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme.

Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue on savuton työympäristö.