Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

Logistiikka-asiantuntija, materiaalikuljetukset

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 05.09.2024, 15:10
  • Haku päättyy 20.09.2024, 15:45
  • 20.09.2024, 15:45

Logistiikka-asiantuntija, materiaalikuljetukset

Etsimme nyt logistiikka-asiantuntijaa vahvistamaan varastopalvelujen tiimiä. Logistiikkapalvelut järjestää kaikki liikkumisen, kuljettamisen ja varastoinnin palvelut koko hyvinvointialueella. Tavoitteenamme on tarjota parhaat tukipalvelut parhaalle hyvinvointialueelle.

Olemme osa Tukipalvelut-vastuualuetta: Logistiikkapalvelut on asiantuntijayksikkö ja meillä työskentelee 22 henkilöä.

Logistiikka-asiantuntijan työssä korostuvat proaktiivisuus sisäisten asiakkaiden kanssa, asiakaspalvelu ja viestintä, yhteistyö monien eri toimijoiden kanssa ja päivittäisen toiminnan datan analysointi. Ydintyötäsi ovat sopimusseuranta, kuljetusten sujuvuuden varmistaminen, raportointi ja tilastointi sekä näiden kehittäminen. Myös erilaiset kuljetustilaus- ja tilausjärjestelmät kuuluvat päivittäisiin työkaluihisi.

Vastaat hyvinvointialueen materiaalikuljetuksista ja postipalveluihin liittyvistä prosesseista, kuljetusten, kulujen ja päästöjen raportoinnista ja tilastoinnista, datan analysoinnista sekä sopimushallinnasta. Osallistut tarvittaessa kilpailutuksiin sekä vastaat niissä tarvittavan datan analysoinnista. Vastaat vastuualueesi viestinnästä sekä ohjeiden valmistelusta niin ulkoisille toimittajille kuin sisäisille asiakkaillekin.

Käytät sujuvasti Microsoft Office-ohjelmia, eikä esitysten valmistelu ole sinulle vierasta. Excelin pivotit, Wordin muotoilut ja Power Pointin kaaviot eivät tuota sinulle vaikeuksia. Opit myös nopeasti uutta ja pidät haasteista. Asenteesi on ratkaisukeskeinen ja innostut uusien toimintamallien kehittämisestä. Innostut tilastoista ja raportoinnista.

Aikatauluissa pysyminen, hyvät vuorovaikutustaidot, asiakaslähtöisyys ja stressin sietokyky ovat työssä onnistumisen edellytyksiä. Osaat hallita omaa ajankäyttöäsi, olet tarkka ja keskityt ydintehtäviin.

Arvostamme kokemusta erilaisista tilausjärjestelmistä, kuljetusten hallinnasta, asiakaspalvelusta sekä ymmärrystä toimitusketjuista. Omaat kyvyn oppia uusia järjestelmiä nopeasti. Tiimityöskentely on sinulle mieluista, ratkaisukeskeisyys luonnollista ja huumoriakin riittää.

Vastasitko kaikkiin kohtiin kyllä? Olet juuri etsimämme tyyppi, pistäthän hakemusta tulemaan!

Ruotsin kielen taito on valinnassa etu, mutta ei edellytys.

Työpaikan nimi ja osoite: Tukipalvelut
Tekniikantie 15, 02150 Espoo
Työaika: 36,25 h / vko
Tehtävä on määräaikainen: 16.10.2024 -31.12.2025

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulututkinto

Työskentelemme hybridimallisesti, eli pystyt tekemään töitä niin useissa moderneissa toimitiloissamme kuin myös etänä.

Tehtäväkohtainen palkka 4074,37 + KVTES mukaiset kokemuslisät
Aloitamme hakijoiden haastattelut jo hakuaikana.
Lisätietoja tehtävästä: jonne.takanen@luvn.fi

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka 4074,37
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Varasto- ja kuljetuspalvelujen päällikkö Jonne Takanen, jonne.takanen@luvn.fi
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta!

Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme.

Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue on savuton työympäristö.