Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

Lapsiperheiden kotipalvelutyöntekijä, perhesosiaalityö, Espoo

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 09.09.2024, 14:12
  • Haku päättyy 25.09.2024, 15:45
  • 25.09.2024, 15:45

Lapsiperheiden kotipalvelutyöntekijä, perhesosiaalityö, Espoo

Kotipalvelun avulla pyritään auttamaan perhettä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa ja estämään perhetilanteen vaikeutuminen. Tämä tapahtuu antamalla apua lastenhoitoon (perheen kotona tai ulkoillen) ja kodinhoitoon. Kotipalvelua ei ole mahdollista saada pelkkään siivoukseen, ja kodinhoidon tehtävät teemme yhdessä perheen kanssa. Kotipalvelussa hoidettavat lapset ovat vauvoista alakouluikäisiin lapsiin.

Lapsiperheiden kotipalvelua on mahdollista saada perheen alentuneen toimintakyvyn, perhetilanteen, rasittuneisuuden, sairauden, synnytyksen, vamman tai muun syyn perusteella. Perheen kanssa tehdään yhdessä asiakassuunnitelma, jossa sovitaan työn tavoitteista ja toimintatavoista. Suunnitelman toteutumista arvioidaan säännöllisesti perheen kanssa. Työ sisältää myös moniammatillista verkostotyötä.

Meillä saat työskennellä ja suunnitella omaa työtäsi melko itsenäisesti. Pääset osaksi moniammatillista hyvää tiimiä, jonka tuki työssä koetaan merkittävänä. Meillä esihenkilön tuki on saatavilla ja työnohjaukset järjestetään kerran kuussa, lisäksi koulutuksia on säännöllisesti. Perhetyöntekijöiden työ on merkityksellistä ja runsaat positiiviset asiakaspalautteet lisäävät työssä jaksamista.

Työpaikan nimi ja osoite: Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue, Perhesosiaalityö, Lapsiperheiden kotipalvelu Espoonlahti, Niittyportti 4, Espoo.
Työaika: Jaksotyö, 38 h 15 min/viikko 3 viikon tasoitusjaksoilla. Työtä tehdään arkityönä, pääsääntöisesti klo 8-16, mutta työntekijät sitoutuvat tällä hetkellä tekemään yhden iltavuoron viikossa asiakastarpeen mukaan.

Kelpoisuusvaatimukset: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava tutkinto.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa sekä tartuntatautilain 55 §:n mukainen terveydentilan selvitys keuhkotuberkuloosista.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävään valitulle saatetaan teetetään päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus satunnaisotannalla.

Arvostamme lapsen kasvun ja kehitykseen liittyvää asiantuntijuutta, perhekeskeistä työskentelyotetta, kriisitilanteissa toimimisen taitoa, hyviä vuorovaikutus-, ohjaus ja yhteistyötaitoja, atk ja dokumentoinnin osaamista sekä hyvää kielitaitoa (vähintään suomi, muu kielitaito plussaa). Lisäksi tarvitaan palvelujärjestelmän ja palveluja ohjaavan lainsäädännön tuntemusta.

Arvostamme: kokemusta ja osaamista esim. neuropsykiatrian tai mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden tarpeessa olevien lapsien / aikuisten kanssa työskentelystä. Kulttuurisensitiivisyyttä sekä kokemusta maahanmuuttajataustaisten perheiden työskentelystä. Kehittämismyönteisyyttä sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Työ tapahtuu perheiden kotona, joten oma auto on eduksi.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon. Saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka Tehtäväkohtainen palkka: 2558,85€/kk
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Tehtävästä lisätietoja antaa ajalla 9.9.-17.9.2024 johtava sosiaaliohjaaja, Tiina Varonen puh. 046 877 2349.
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta!

Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme.

Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue on savuton työympäristö.