Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

Lähihoitaja, Villa Breda, Kauniainen

  • Sijainti Kauniainen
  • Julkaistu 17.09.2024, 9:32
  • Haku päättyy 07.10.2024, 15:45
  • 07.10.2024, 15:45

Lähihoitaja, Villa Breda, Kauniainen

Villa Bredan asumisyksikkö tarjoaa pitkäaikaista ympärivuorokautista palveluasumista ikääntyneille. Ympärivuorokautinen palveluasuminen on verrattavissa kotona asumiseen, asukkaat saavat yksikössä palvelutarpeensa mukaisen avun ja palvelut. ​Asumisyksikkö koostuu neljästä ryhmäkodista, joissa kussakin on 15 asuntoa.

Lähihoitajana toimit asiakkaiden omahoitajana ja teet yhteistyötä tiimin jäsenten kanssa. Huolehdit asiakkaiden hyvinvoinnin ja huolenpidon tarpeiden toteutumisesta sekä osallistut lääkehoidon toteuttamiseen. Olet tärkeä osa talon moniammatillista ja -kulttuurista työyhteisöä. Meillä työtä tehdään positiivisella asenteella, jokaista työyhteisön jäsentä arvostaen.

Toimintamme perustana Villa Bredassa on asiakkaiden osallisuutta tukeva mielekäs ja elämänmakuinen elämä. Työpäivään sisältyy asiakkaiden avustamista, huolenpitoa sekä heille tärkeisiin harrasteisiin osallistumisen mahdollistamista. Järjestämme asiakkaille tapahtumia ja harrastetoimintoja yhdessä suunnitellen. Asiakkaille on tarjolla esimerkiksi kuvataide-, musiikki-, liikunta- ja ulkoilutapahtumia sekä retkiä ja juhlia. Hoitotyön ammattilaisten lisäksi meillä työskentelee avustavaa henkilökuntaa, joka huolehtii asiakkaiden ruokailuun, siivoukseen ja pyykkihuoltoon liittyvistä tehtävistä.

Voit olla pitkän kokemuksen omaava tai vasta valmistunut, tärkeintä on halusi olla mukana vaikuttamassa asiakkaidemme hyvään elämään. Saat perehdytyksen työhön ja tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen sekä monipuolisen työkokemuksen hankkimiseen. Huomioimme kiinnostuksen myös osa-aikatyöhön. Toivottavasti saamme sinusta työkaverin joukkoomme.

Tervetuloa meille Villa Bredaan!

Työpaikan nimi ja osoite: Villa Breda, Palokunnankuja 2F / Bredantie 16, 02700 Kauniainen.
Työaika: jaksotyö 114 h 45 min / 3 viikkoa.
Tehtävä on määräaikainen. Tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja aloitus mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimukset: lähihoitajan koulutus tai muu vastaava koulutus. Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä. Lähihoitajaopiskelijalla on oltava suoritettuna 60 osp. Ensisijaisesti katsomme valmistuneita hakijoita.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain §55 mukaista tuberkuloosiselvitystä.

Työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

1.1.2024 lukien tehtävään valitun on esitettävä itseään koskeva lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote.

Lisäksi edellytetään riittävää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Edellytämme myös kiinnostusta ikääntyneiden asiakkaidemme hyvinvoinnin edistämiseen ja kykyä toimia muuttuvissa asiakastilanteissa. Edellytämme voimassa olevia lääkelupia tai niiden suorittamista

Arvostamme osaamista ja kiinnostusta ikääntyneiden kanssa työskentelystä, kehittämismyönteisyyttä, suomen ja ruotsin kielen osaamista sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Saat käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Lisäksi pääset kehittämään omaa osaamistasi Eduhousen ja Oppiportin maksuttomien verkkokoulutusten tarjonnan avulla.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka Tehtäväkohtainen palkka: 2503,12 €/kk
Työskentelyaika:Vuorotyö
Paikkoja:2
Hakuohjeet:Tehtävästä lisätietoja antaa palveluvastaava Niina Laine, 0406512715 tai niina.laine@luvn.fi.
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue

Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta!

Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme.

Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista.

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin

Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue on savuton työympäristö.