Lales Oy

Masas Pizza Töölö etsii tiimiinsä intohimoista ja ammattitaitoista kokoaikaista kokkia.

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 06.09.2024, 14:20
  • Haku päättyy 30.09.2024, 12:00
  • 30.09.2024, 12:00

Masas Pizza Töölö etsii tiimiinsä intohimoista ja ammattitaitoista kokoaikaista kokkia.

Masas Pizza Töölö etsii tiimiinsä intohimoista ja ammattitaitoista kokoaikaista kokkia. Olemme korkeatasoinen pizzaravintola, joka panostaa laadukkaisiin raaka-aineisiin ja ensiluokkaisiin makuelämyksiin. Meiltä ei saa pikaruokaa, vaan tarjoilemme käsityönä valmistettuja pizzoja, joille on huolella valittu täydellisesti yhteensopivat juomat. Valikoimassamme on tarkkaan valittuja oluita, viinejä ja kuohuviinejä, jotka nostavat pizzanautinnon uudelle tasolle. Lisäksi Masa’s Töölö tuo nyt uutta ruokalistaansa: French style -tacot, jotka ovat upea lisä ravintolamme tarjontaan.

Tarjoamme sinulle:

– Mahdollisuuden työskennellä arvostetussa ja tyylikkäässä ravintolassa
– Tilaisuuden kehittää ammattitaitoasi vaativan pizzakeittiön ja uuden taco-konseptin parissa
– Mukavan ja kunnianhimoisen työyhteisön, jossa laatu on etusijalla

Ravintolan pöydät on usein täyteen varattuja etenkin viikonloppuisin, joten keittiössä voi olla korkeaa vauhtia ja intensiivistä työtahtia. Tästä syystä toivomme, että sinulla on kykyä työskennellä paineen alla ja säilyttää laadukas työn jälki kiireessäkin. Keittiömme on kansainvälinen, joten eri kielten osaaminen katsotaan eduksi.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, ja tarjoamme kattavan perehdytyksen huipputason keittiömme toimintaan.
Jos olet kokenut ja intohimoinen kokki, joka arvostaa korkealaatuista ruokaa ja haluaa olla osa ainutlaatuisten makuelämysten luomista, lähetä hakemuksesi meille pian!

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse osoitteeseen burcin.celik@nordro.fi. Kerro hakemuksessasi miksi juuri sinä olisit sopiva henkilö tähän tehtävään.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Työskentelyaika:Päivätyö, Iltatyö, Arkisin, Viikonloppuisin, Vuorotyö
Paikkoja:2
Hakuohjeet:Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse osoitteeseen burcin.celik@nordro.fi. Kerro hakemuksessasi miksi juuri sinä olisit sopiva henkilö tähän tehtävään.
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: