LähiTapiola

Palvelupäällikkö

  • Sijainti Espoo
  • Julkaistu 17.09.2024, 13:08
  • Haku päättyy 02.10.2024, 3:00
  • 02.10.2024, 3:00

Palvelupäällikkö

Oletko intohimoinen asiakaspalvelun ammattilainen ja kuin kotonasi asiakasrajapinnassa vastaamassa palvelun sekä yhteistyön sujuvuudesta? Onko ihmisten johtaminen sinulle tuttua ja haluatko saada ihmiset kukoistamaan tavoitteellisesti, aktiivisesti ja arvostavasti? Oletko tiimipelaaja, jolle työkaverin menestyminen on yhtä tärkeää kuin oma onnistuminen? Haluatko työskennellä jatkuvasti kehittyvässä työympäristössä ja osallistua myös itse kehitystyöhön sekä olla oppimassa jatkuvasti uutta? Maailma muuttuu ja me sen mukana! Jos mielenkiintosi heräsi, saatat olla hakemamme palvelupäällikkö. 

Etsimme palvelupäällikköä johtamaan suurasiakkaiden vapaaehtoisen henkilövakuuttamisen korvauskäsittelytiimiä Espoossa. Tiimissä työskentelee 26 korvausneuvojaa.  

Palvelupäällikkönä vastaat suurasiakkaiden korvauspalvelusta yhdessä tiimisi kanssa. Asiakastapaamiset ovat osa palvelupäällikön työtehtävää. Roolissa tehdään tiiviisti yhteistyötä suurasiakasmyynnin kanssa korvauspalvelun asiakaslupausten varmistamiseksi. Asiakaskokemuksen kehittäminen on yksi palvelupäällikön tärkeimmistä tehtävistä, johon etsimämme esihenkilö tarttuu intohimoisesti innostaen tiimiänsä valmentavin ottein. Tehtäväsi on myös tukea tiimin hyvinvointia, yhtenäisten toimintamallien ja käytäntöjen ylläpitämistä sekä kannustaa ja varmistaa tiimiläistesi onnistuminen päivittäisessä työssä. 

Palvelupäällikkönä sinulla on useita kollegoja, joiden kanssa teet tiivistä yhteistyötä koko toiminnon palvelutilanteen organisoinnissa ja uudistamisessa. 

Vahinkoyhtiöstä lyhyesti  

Vahinkoyhtiö on LähiTapiola-ryhmän emoyhtiö, työtapaturmavakuuttaja sekä suomalaisten suuryritysten vakuuttaja, sijoittaja ja rahoittaja. Meillä työskentelee 370 vakuutus-, sijoitus- ja rahoitusalan ammattilaista pk-seudulla sekä valtakunnallisesti eri puolilla Suomea. Olemme osa noin 3800 ammattilaisen LähiTapiola-ryhmää. Asiakaslähtöisyys, vastuullisuus sekä yhteistyön kulttuuri ovat Vahinkoyhtiön strategian kulmakiviä.

Palvelupäällikkönä osaat johtaa korvausneuvojien työtä, pystyt hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia ja ymmärrät korvaustoiminnan vaikutusta asiakkaiden terveyteen ja talouteen. Tehtävässäsi toimit erilaisissa verkostoissa ja osaston johtotiimin jäsenenä. Meille onkin tärkeää, että tulet sujuvasti juttuun erilaisten ihmisten kanssa hyvien vuorovaikutustaitojesi ansiosta. 

Odotamme sinulta

halua erinomaisen asiakaskokemuksen tuottamiseen kokemusta esihenkilötyöstä kykyä ja halua johtaa tavoitteellisesti ja valmentavalla johtamisotteella  itsenäistä työskentelyotetta, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta kokemusta suunnitelmallisesta työskentelystä ja prosessien kehittämisestä hyvää paineensietokykyä erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä verkostoitumistaitoa kykyä omaksua nopeasti uusia asioita sekä työssä tarvittavien järjestelmien käyttöä reipasta ja rohkeaa asennetta, jolla kohtaat uudet ja haastavatkin tilanteet positiivisin mielin erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä sujuvaa englannin kielen taitoa. tehtävään soveltuvaa koulutusta, mielellään korkeakoulututkintoa. 

Vakuutusalan kokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Tarjoamme mielenkiintoisen esihenkilötehtävän, jossa sinulla on erinomainen mahdollisuus kehittää itseäsi ja laajentaa osaamistasi. Saat työskennellä jatkuvasti muuttuvassa työympäristössä, jossa pääset osallistumaan omaan tehtävänkuvaan liittyvien prosessien kehittämiseen ja uusien prosessien luomiseen yhdessä tiimisi ja kollegoidesi kanssa. Ympärilläsi on ammattitaitoinen työyhteisö, joka on valmis auttamaan sinua menestyäksesi tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla.  

Meillä LähiTapiolassa on inhimillinen, arvostava ja välittävä työyhteisö sekä kulttuuri, jota ohjaavat ryhmämme vahvat arvot: hyväntahtoisuus, intohimo ja rohkeus. Työhyvinvointisi on meille tärkeää, ja panostamme esimerkiksi työn ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen. Käytössämme on muun muassa monipaikkaisen työn malli, jonka ansiosta voit tehdä osan työviikostasi paikasta riippumatta. Lähityötä teemme Hohka-toimitiloissamme Espoon Tapiolassa.  

 LähiTapiolassa pääset nauttimaan hyvistä henkilöstöeduista, mm. liikunta-, kulttuuri-, työmatka-, ateria- ja hyvinvointieduista, henkilöstörahastosta, vakuutusmaksualennuksista, loistavista kumppanuuseduista ja työterveyshuollosta, jota on täydennetty sairauskulu- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksilla.  

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa palvelujohtaja Mari Romberg-Kukkonen, puh. 040 541 8110, mari.romberg-kukkonen@lahitapiola.fi.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 2.10.2024 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian! 

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan.  

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,

LähiTapiola

LähiTapiola on yli 100 vuoden historiansa laajentunut yksittäisten pitäjien paloapuyhdistyksistä vahinko-, henki- ja eläkevakuuttamisen sekä sijoittamisen ja säästämisen palveluita tarjoavaksi elämänturvayhtiöksi. Tavoitteemme on olla omistaja-asiakkaamme paras kumppani elämänturvassa. Edistämme ennakoivasti terveyttä ja hyvinvointia. Autamme asiakkaitamme varautumaan ja vaurastumaan. Ennaltaehkäisemme vahinkoja ja autamme, jos jotain sattuu. 

LähiTapiola-ryhmän muodostavat LähiTapiola Keskinäinen Vakuutusyhtiö (LähiTapiola Vahinkoyhtiö), LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö (LähiTapiola Henkiyhtiö) ja 19 alueellista keskinäistä vahinkovakuutusyhtiötä (Alueyhtiöt). LähiTapiola-ryhmään kuuluu lisäksi Suomen Vahinkovakuutus Oy, LähiTapiola Varainhoito Oy, sijoitusrahastoyhtiö Seligson & Co Rahastoyhtiö Oyj, kiinteistösijoitus- ja kiinteistöpalveluja tarjoava LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy, vaihtoehtorahastojen hallinnointiyhtiö LähiTapiola Vaihtoehtorahastot Oy sekä ajoneuvojen ja koneiden osamaksurahoitusta tarjoava LähiTapiola Rahoitus Oy. 

Paikallisuus ja asiakasomisteisuus erottavat meidät monista muista finanssialan toimijoista. Meillä on lähes 1,8 miljoonaa omistaja-asiakasta, joiden palveluksessa ovat 19 alueellista keskinäistä vakuutusyhtiötä ja lähes 180 toimipistettä eri puolilla Suomea. ​Asiakas hyötyy paikallisuudesta monin tavoin: olemme lähellä, tunnemme paikalliset riskit sekä vaikutamme aktiivisesti omistaja-asiakkaidemme lähielinpiirissä. ​ 

Vakuutamme yli 900 000 kotia ja 1,8 miljoonaa ajoneuvoa sekä hoidamme yli 170 000 yrityksen, yrittäjän ja yhteisön vakuutusasioita. Lähes 80 % viljelijöistä käyttää palveluitamme. LähiTapiola Varainhoito palkittiin vastuullisena varainhoitajana SFR-tutkimuksessa* 2018-2023. ​Hallinnoimme LähiTapiola Varainhoitokonserniin kuuluvissa yhtiöissä yhteensä 28,9 miljardin euron varallisuutta (12/2023).​ Meiltä voi löytää myös uuden kodin tai toimitilan, tarjonnassa n. 4 700 vuokra-asuntoa ja ​600 000 m2 toimitilaa.​  

Vastuullisuustyömme perusta on asiakasomisteisuus ja aktiivinen roolimme suomalaisessa yhteiskunnassa. Vaikutamme vastuullisesti ja edistämme paikallisyhteisöjen ja koko yhteiskunnan turvallisuutta sekä hyvinvointia yhteiskuntavastuun kumppaneidemme kanssa. Valtakunnallisia yhteiskuntavastuun kumppaneitamme ovat esimerkiksi Suomen Punainen Risti, Syöpäsäätiö ja Suomen luonnonsuojeluliitto. 

Meillä työskentelee noin 3800 elämänturvaajaa eri puolella Suomea. Meille on tärkeää erinomaisen henkilöstökokemuksen jatkuva parantaminen. Panostamme elämänturvaajien hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen. Kehitämme jatkuvasti arvojemme mukaista yrityskulttuuria- meillä johdetaan Johtamislupaustemme mukaisesti arvostavasti, aktiivisesti ja tavoitteellisesti. Yhdessä koko henkilöstön voimin tehdyissä työntekijälupauksissa lupaamme asiakaspalvelijana, työyhteisön jäsenenä, johdettavana ja itsellemme kantaa vastuun, kehittää, kunnioittaa ja uskaltaa. Haluamme edistää tasa-arvoa, yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössämme. 

Henkilöstökokemuksemme on huipputasoa. Olemme saavuttaneet useana vuonna peräkkäin Suomen innostavimmat työpaikat –tunnustuksen.  

Oletko sinä elämänturvaaja? - Tule mukaan osaksi tiimiämme!