LähiTapiola

Edustaja, Savo-Karjala

  • Sijainti Parikkala
  • Julkaistu 18.09.2024, 10:58
  • Haku päättyy 30.09.2024, 3:00
  • 30.09.2024, 3:00

Edustaja, Savo-Karjala

Oletko kunnianhimoinen, ahkera ja haluat tehdä tulosta? Meillä LähiTapiola Savo-Karjalassa on vakuutusedustajan paikka avoinna juuri sinulle!

Vakuutusedustajana toimit yrittäjänä LähiTapiola Savo-Karjalassa, myyntialueenasi Parikkala. Aktiivinen ja itsenäinen asiakashankinta on keskeinen osa työtäsi, käyt mielelläsi tapahtumissa sekä tavoittelet uusia asiakkaita mm. puhelimitse. Meillä keskeisessä asemassa on hyvä asiakaskokemus ja kartoitamme asiakkaan todelliset elämänturvan tarpeet. Kohtaamme asiakkaita kasvotusten niin toimistolla, kuin asiakkaan kotona, puhelimitse ja verkkotapaamisissa.

Odotamme sinulta
– kunnianhimoa ja menestymisen halua – ahkeraa ja oma-aloitteista otetta työntekoon – erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja asiakaslähtöisyyttä – halua ja kykyä oppia uutta
Tarjoamme

Olemme rakentaneet elämänturvan jokaisen elämää koskevaksi kokonaisuudeksi ja sinun tehtävänäsi on kartoittaa ja tarjota asiakkaalle sopivat ratkaisut. Saat kilpailukykyiset tuotteet terveyden ja omaisuuden vakuuttamiseen sekä säästämisen ratkaisuihin. Annamme kattavan perehdytyksen ja koulutuksen tehtäviin. Sinulla on mahdollisuus hyvään ansaintaan tunnetun ja vakavaraisen yhtiön kumppanina. Neuvomme yrittäjyyden aloitukseen liittyvissä tehtävissä ja tukenasi on huipputiimi.

Lisätietoja

Jos kiinnostuit ja haluat lisätietoa työtehtävästä, ota ihmeessä yhteyttä Palvelupäällikkö Katariina Siitoseen puh. 040 753 7939, katariina.siitonen@lahitapiola.fi.

Tule moikkaamaan LähiTapiolan Parikkalan toimistoon Pimeän kaupan iltana 27.9. – jutellaan sitten lisää tehtävästä!

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 30.9.2024 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan. Työhön sisältyy liikennevakuutuksen myynti- ja käsittelytehtäviä, jotka edellyttävät Traficomin myöntämiä rekisteröintioikeuksia. Traficom tarkastaa valitun henkilön tiedot oikeusrekisterikeskuksesta (ORK).

Tehtävään valittavan henkilön tulee täyttää vakuutusalan hyvämaineisuusvaatimukset, ja tämä varmistetaan edustajasopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä.

Työsuhde:Yrittäjyys
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Provisiopalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

LähiTapiola

LähiTapiola on yli 100 vuoden historiansa laajentunut yksittäisten pitäjien paloapuyhdistyksistä vahinko-, henki- ja eläkevakuuttamisen sekä sijoittamisen ja säästämisen palveluita tarjoavaksi elämänturvayhtiöksi. Tavoitteemme on olla omistaja-asiakkaamme paras kumppani elämänturvassa. Edistämme ennakoivasti terveyttä ja hyvinvointia. Autamme asiakkaitamme varautumaan ja vaurastumaan. Ennaltaehkäisemme vahinkoja ja autamme, jos jotain sattuu. 

LähiTapiola-ryhmän muodostavat LähiTapiola Keskinäinen Vakuutusyhtiö (LähiTapiola Vahinkoyhtiö), LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö (LähiTapiola Henkiyhtiö) ja 19 alueellista keskinäistä vahinkovakuutusyhtiötä (Alueyhtiöt). LähiTapiola-ryhmään kuuluu lisäksi Suomen Vahinkovakuutus Oy, LähiTapiola Varainhoito Oy, sijoitusrahastoyhtiö Seligson & Co Rahastoyhtiö Oyj, kiinteistösijoitus- ja kiinteistöpalveluja tarjoava LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy, vaihtoehtorahastojen hallinnointiyhtiö LähiTapiola Vaihtoehtorahastot Oy sekä ajoneuvojen ja koneiden osamaksurahoitusta tarjoava LähiTapiola Rahoitus Oy. 

Paikallisuus ja asiakasomisteisuus erottavat meidät monista muista finanssialan toimijoista. Meillä on lähes 1,8 miljoonaa omistaja-asiakasta, joiden palveluksessa ovat 19 alueellista keskinäistä vakuutusyhtiötä ja lähes 180 toimipistettä eri puolilla Suomea. ​Asiakas hyötyy paikallisuudesta monin tavoin: olemme lähellä, tunnemme paikalliset riskit sekä vaikutamme aktiivisesti omistaja-asiakkaidemme lähielinpiirissä. ​ 

Vakuutamme yli 900 000 kotia ja 1,8 miljoonaa ajoneuvoa sekä hoidamme yli 170 000 yrityksen, yrittäjän ja yhteisön vakuutusasioita. Lähes 80 % viljelijöistä käyttää palveluitamme. LähiTapiola Varainhoito palkittiin vastuullisena varainhoitajana SFR-tutkimuksessa* 2018-2023. ​Hallinnoimme LähiTapiola Varainhoitokonserniin kuuluvissa yhtiöissä yhteensä 28,9 miljardin euron varallisuutta (12/2023).​ Meiltä voi löytää myös uuden kodin tai toimitilan, tarjonnassa n. 4 700 vuokra-asuntoa ja ​600 000 m2 toimitilaa.​  

Vastuullisuustyömme perusta on asiakasomisteisuus ja aktiivinen roolimme suomalaisessa yhteiskunnassa. Vaikutamme vastuullisesti ja edistämme paikallisyhteisöjen ja koko yhteiskunnan turvallisuutta sekä hyvinvointia yhteiskuntavastuun kumppaneidemme kanssa. Valtakunnallisia yhteiskuntavastuun kumppaneitamme ovat esimerkiksi Suomen Punainen Risti, Syöpäsäätiö ja Suomen luonnonsuojeluliitto. 

Meillä työskentelee noin 3800 elämänturvaajaa eri puolella Suomea. Meille on tärkeää erinomaisen henkilöstökokemuksen jatkuva parantaminen. Panostamme elämänturvaajien hyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen. Kehitämme jatkuvasti arvojemme mukaista yrityskulttuuria- meillä johdetaan Johtamislupaustemme mukaisesti arvostavasti, aktiivisesti ja tavoitteellisesti. Yhdessä koko henkilöstön voimin tehdyissä työntekijälupauksissa lupaamme asiakaspalvelijana, työyhteisön jäsenenä, johdettavana ja itsellemme kantaa vastuun, kehittää, kunnioittaa ja uskaltaa. Haluamme edistää tasa-arvoa, yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössämme. 

Henkilöstökokemuksemme on huipputasoa. Olemme saavuttaneet useana vuonna peräkkäin Suomen innostavimmat työpaikat –tunnustuksen.  

Oletko sinä elämänturvaaja? - Tule mukaan osaksi tiimiämme!