LAB-ammattikorkeakoulu

Lehtori, kaupallistaminen

  • Sijainti Etelä-Karjala
  • Julkaistu 06.09.2024, 13:00
  • Haku päättyy 29.09.2024, 23:59
  • 29.09.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Lehtori, kaupallistaminen

Oletko kaupallistamisen ja liiketoiminnan ammattilainen, ja haluatko antaa panoksesi organisaatioiden kasvulle, uudistumiselle ja osaamisen kehittämiselle? Tule kanssamme rakentamaan Suomen kovinta kaupallistamisosaamista!

Haemme liiketoimintayksikköön lehtoria 1.1.2025 alkaen toistaiseksi.

LAB-ammattikorkeakoulun liiketoimintayksikkö kouluttaa tradenomeja ja restonomeja tulevaisuuden asiantuntijoiden tehtäviin sekä tarjoaa täydennyskoulutusta. Olemme aktiivisia TKI-toiminnassa ja pidämme arvossa monipuolista osaamista. Meillä kokeillaan jatkuvasti uusia tekemisen tapoja yhdessä yritysten kanssa.

Etsimme joukkoomme kaupallistamisen ja liiketoiminnan osaajaa, jolla on osaamista ja kokemusta esim. seuraavissa teemoissa: kaupallistaminen, liiketoiminnan ja yrittäjyyden eri osa-alueet, asiakaspolkujen tunnistaminen ja kehittäminen. Myös asiakkuuksien suunnittelu, seuranta ja kehittäminen voivat kuulua ydinosaamiseesi.

Työtehtävät koostuvat AMK- ja YAMK-tutkintokoulutuksesta, maksullisista täydennyskoulutuksista sekä TKI-toiminnasta ja yhteistyöprojekteista yritysten kanssa. Opetus ja työskentely tapahtuvat suomen ja englannin kielillä.

Arvostamme opiskelijakeskeistä, valmentavaa työotetta, työn suunnittelun ja organisoinnin taitoja, vuorovaikutus-, kumppanuus- ja tiimityötaitoja sekä kiinnostusta monialaiseen kansalliseen ja kansainväliseen verkostoyhteistyöhön. Aiempi kokemus opetustehtävistä ja erityisesti verkossa toteutettavien koulutusten laadukkaasta suunnittelusta ja läpiviennistä lasketaan eduksi.

Edellytettävänä tutkintona on ylempi korkeakoulututkinto. Pedagoginen pätevyys katsotaan hakijan eduksi, pedagogiset opinnot (AmO) voit suorittaa myös aloitettuasi tehtävässä.

Tarjoamme sinulle: 

  • vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen
  • haastavia ja monipuolisia työtehtäviä kansainvälisessä, nuorekkaassa työyhteisössä
  • nykyaikaiset kampukset Lappeenrannassa ja Lahdessa
  • työstään innostuneen ja osaavan tiimin tuen

Työ alkaa: 1.1.2025 tai sopimuksen mukaan. LAB-ammattikorkeakoulun toimipaikat ovat sekä Lahdessa ja Lappeenrannassa. Kotikampuksesi on Lappeenranta. Tehtävä vaatii satunnaista matkustamista kahden kampuksen välillä.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistysala ry:n Ammattikorkeakoulujen työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävän kokonaispalkka riippuu aiemman hyväksi luettavan työkokemuksen määrästä, sekä pätevyydestäsi. Kaikki pätevyysvaatimukset täyttävän palkkahaitari on 3725–5187 euroa kuukaudessa. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa osaamispäällikkö Petra Yli-Kovero puhelimitse +358 40 098 5834. 

Tutustu tarkemmin LAB-ammattikorkeakouluun työnantajana tästä sekä toimintaamme tästä.

Miten hakuprosessi etenee? 

  1. jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköisen järjestelmämme kautta 29.9.2024 mennessä, lisääthän hakemuslomakkeen loppuun myös 1–2 minuutin videon, jossa kerrot omista vahvuuksistasi ja tavoitteistasi työelämässä.
  2. haastatteluun voidaan kutsua jo hakuaikana 
  3. olemme yhteydessä kaikkiin hakemuksen jättäneisiin viimeistään valinnan jälkeen

LAB-ammattikorkeakoulu

Opiskelun ja työn parhaat puolet. LAB-ammattikorkeakoulu on työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. Tarjoamme koulutusta viidellä eri alalla: sosiaali- ja terveysala, tekniikka, liiketalous, hotelli-, ravintola- ja matkailuala sekä muotoilu, kuvataide ja visuaalinen viestintä. Toimintamme ydin on kestävän, vastuullisen ja uudistavan kasvun tukeminen aineettoman arvonluonnin, monikäyttöisten materiaalien ja ihmisten hyvinvoinnin kautta.  Meillä työskentelee 9 800 opiskelijaa sekä 550 opettajaa ja TKI-asiantuntijaa.lab.fi

 Rekrytointijärjestelmän tekninen tuki: recruitment@lab.fi.

Osaamisalue: ,