Kymppikerho henkilöstöpalvelut Oy

HANKEPÄÄLLIKKÖ PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 11.09.2024, 13:13
  • Haku päättyy 08.12.2024, 23:59
  • 08.12.2024, 23:59

HANKEPÄÄLLIKKÖ PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

Hankepäällikkö (Gryndaushankkeet) – Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden kiinteistöjä Pääkaupunkiseudulla!

Etsimme asiakasyrityksellemme kokenutta rakennusalan hankepäällikköä vastaamaan gryndausprojekteistamme Pääkaupunkiseudulla. Jos sinulla on vahva kokemus kiinteistökehityksestä ja erilaisten rakennusprojektien johtamisesta, tämä voi olla juuri sinulle sopiva mahdollisuus päästä toteuttamaan omaperäisiä ja merkittäviä hankkeita. Hankkeet voivat olla kaikkea asuinrakentamisesta liiketiloihin, hoivakoteihin ja hotelleihin, joten toivomme sinulta kattavaa kokemusta erilaisista projekteista. Tehtävään valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen.

Tehtävänkuva:

* Gryndaushankkeiden johtaminen: Vastaat rakennushankkeiden suunnittelusta, alkaen tontin hankinnasta ja kaavoituksesta aina projektin toteutukseen ja valmiiden asuntojen luovutukseen.
* Kiinteistökehitys: Toimit tiiviissä yhteistyössä kaavoitusviranomaisten, suunnittelijoiden ja markkinointitiimin kanssa varmistaen, että hanke vastaa markkinoiden tarpeita ja yhtiön liiketoimintatavoitteita.
* Projektinjohto: Johdat ja koordinoit hankkeen eri vaiheita varmistaen, että budjetti, aikataulu ja laatutavoitteet täyttyvät. Olet vastuussa niin projektitiimin kuin sidosryhmien toiminnan sujuvuudesta.
* Myynti ja markkinointi: Teet tiivistä yhteistyötä myynti- ja markkinointitiimien kanssa varmistaen, että kohteet vastaavat asiakkaiden tarpeisiin ja että ne saadaan myytyä tehokkaasti.
* Asiakasyhteistyö: Huolehdit asiakasviestinnästä ja varmistat, että asiakkaille tuotetaan lisäarvoa koko rakennusprosessin ajan.

Edellytykset:

* Aiempaa kokemusta gryndausprojekteista, kiinteistökehityksestä tai vastaavista rakennushankkeista.
* Kokemus tontinhankinnasta, kaavoituksesta ja rakennushankkeiden läpiviennistä.
* Vahvat neuvottelutaidot ja kyky toimia yhteistyössä monenlaisten sidosryhmien kanssa.
* Kokemus rakennusprojektien myynnistä ja markkinoinnista katsotaan eduksi.
* Rakennusalan korkeakoulututkinto katsotaan eduksi.

Tarjoamme:

* Vakituisen ja vastuullisen työpaikan kasvavassa ja vakaassa yrityksessä, joka on tunnettu laadukkaista gryndausprojekteistaan.
* Kilpailukykyisen palkkauksen ja kannustavat työsuhde-edut.
* Mielenkiintoisia, vaihtelevia ja näkyviä projekteja pääkaupunkiseudulla.
* Mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti ja osallistua merkittävien kiinteistöjen toteuttamiseen.

Jos sinulla on intohimoa kiinteistökehitykseen ja haluat olla mukana rakentamassa laadukkaita, kysyttyjä asuntoja pääkaupunkiseudulla, lähetä hakemuksesi ja CV osoitteeseen rekry@kymppikerho.fi tai hakemalla tehtävään hakulinkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä saat ottamalla yhteyttä Oskari Leivo 050 556 8779

Tule mukaan rakentamaan pääkaupunkiseudun tulevaisuutta – projekti kerrallaan!

Kymppikerho henkilöstöpalvelut tarjoaa kiitoradan parempiin työpaikkoihin. Haluamme tarjota työntekijöillemme reilun ja jokaisen omille ammattitaidoille sopivan työpaikan. Tarjoamme laadukkaat työvarusteet, kattavat Terveystalon työterveyspalvelut sekä reilun palkan. Kaikki haluavat kymppikerhoon, joten ole yhteydessä niin laitetaan sinunkin urasi lentoon!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: