Kuntayhtymä Kymppi

Kuntayhtymän johtaja

  • Sijainti Kauhava
  • Julkaistu 29.06.2024, 0:00
  • Suljettu 12.08.2024, 12:00

Kuntayhtymän johtaja

Kuntayhtymä Kymppi on uusi kymmenen kunnan yhteinen organisaatio, joka vastaa julkisten työvoimapalveluiden järjestämisestä 1.1.2025 alkaen.

Haemme KUNTAYHTYMÄN JOHTAJAA vastaamaan Kuntayhtymä Kympin toiminnasta.

Kuntayhtymän johtaja vastaa yhtymähallituksen alaisuudessa kuntayhtymän toiminnasta ja taloudesta sekä johtaa ja kehittää kuntayhtymän hallintoa, viestintää ja muuta toimintaa yhteistyössä yhtymähallituksen kanssa. Kuntayhtymän johtaja vastaa osaltaan siitä, että yhtymäkokouksen ja yhtymähallituksen asettamat toiminnalliset ja taloudelliset tavoitteet saavutetaan. Kuntayhtymän johtaja vastaa lisäksi kuntayhtymän edunvalvonnasta, verkostoitumisesta ja kumppanuussuhteiden hoidosta.

Viran kelpoisuusehto on ylempi korkeakoulututkinto. Lisäksi arvostamme kunnallishallinnon, TE-palveluiden, alueen elinkeinoelämän ja kuntakentän tuntemusta, talousosaamista sekä hyviä johtamis- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä menestymisessä tarvitaan lisäksi joustavuutta, innovatiivisuutta, ratkaisukeskeisyyttä ja kriittistä ajattelukykyä.

Olet innostava henkilöstöjohtaja ja arvostettu yhteistyökumppani. Näet alueemme osaavan työvoiman saatavuuden haasteet mahdollisuuksina. Olet sitoutunut yhteistyössä alueellisen työllisyyden ekosysteemimme kanssa luomaan innovatiivisia ratkaisuja, jotka vastaavat sekä työnhakijoiden että työnantajien tarpeisiin edistäen alueen työllisyyttä ja työmarkkinoiden kohtaantoa.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen näköalapaikan ja laajat verkostoitumismahdollisuudet alueen elinvoiman kehittämisessä. Saat mahdollisuuden olla mukana rakentamassa vaikuttavaa työllisyyden hoidon kokonaisuutta, jonka perustana ovat lähipalvelut.

Tervetuloa rakentamaan vaikuttavaa työllisyyden hoidon kokonaisuutta täyden Kympin työllisyysalueelle!

Hakuaikaa jatkettu 12.8.2024 klo 12.00 saakka.

Hakemukset oheisen hakupainikkeen kautta (työavain 599532).

Alajärvi – Alavus – Evijärvi – Kauhava – Kuortane – Lappajärvi – Lapua – Soini – Vimpeli – Ähtäri

Kuntayhtymä Kymppi

Osaamisalue: , ,