Kontiolahden kunta

Laitoshuoltaja

  • Sijainti Kontiolahti
  • Julkaistu 18.09.2024, 17:00
  • Haku päättyy 07.10.2024, 16:00
  • 07.10.2024, 16:00
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Laitoshuoltaja


KONTIOLAHTI – NUOREKAS, KASVAVA, KEHITTYVÄ – 13 500 asukkaan kunta Pohjois-Karjalassa


Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

LAITOSHUOLTAJAA

Odotamme sinulta asiakaslähtöistä ja innostunutta työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, ja kykyä toimia itsenäisesti erilaisissa toimintaympäristöissä. Osaat organisoida omaa työtäsi ja sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on laitoshuoltajan tai toimitilahuoltajan ammattitutkinto, tai muu vastaava koulutus tai riittävän pitkä puhtauspalvelualan työkokemus. Lisäksi edellytämme vähintään tyydyttävää suomen kielen taitoa. 

Työsuhteen alkaessa tulet työskentelemään Kontiolahden koululla. Toteutamme yksikössämme työkiertoa, joten työkohteet ja -alueet tulevat vaihtumaan vuosittain Kontiolahden kunnan alueella. Olet myös valmis sijaistamaan toisissa kohteissa.

Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta. Työ on päivätyötä ja työaika on 38,25 h / vko. Työ alkaa sopimuksen mukaan tai viimeistään 1.11.2024

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2152,92 €/kk sekä lisäksi maksetaan mahdollinen työkokemuslisä, joka voi olla valitun aiemman työkokemuksen perusteella 3% tai 8% tehtäväkohtaisesta palkasta laskettuna. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. 

Lisätietoja tehtävästä: Vs. puhtauspalvelupäällikkö Annikki Hiltunen p. 040 039 7392

Jätä sähköinen hakemus 7.10.2024 klo 16:00 mennessä nettisivuillamme osoitteessa www.kontiolahti.fi/avoimet työpaikat.

Kontiolahden kunta on savuton työpaikka.

Osaamisalue:

Kontiolahden kunta

Tule mukaan 650 työntekijän joukkoon tekemään töitä 15 000 kuntalaisen hyväksi. Kontiolahden kunta on viiden tähden kunta, jossa on erinomaiset liikunta- ja harrastusmahdollisuudet sekä tekemisen meininki! Olet luova oman työsi kehittäjä, me tuemme sinua siinä. Saat käyttöösi hyvät henkilöstöedut ja kehittyvän toimintaympäristön! Oletko valmis täyttämään paikan osaamisellasi?