Kirkon Ulkomaanapu

Kausiapulainen lahjoittajapalveluun

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 07.10.2024, 9:00
  • Haku päättyy 21.10.2024, 23:59
  • 21.10.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kausiapulainen lahjoittajapalveluun

Tahdotko tehdä työtä, jolla on merkitystä?

Kirkon Ulkomaanavun varainhankintayksikkö etsii kausiapulaista lahjoittajapalveluun

Kausiapulaisten päätehtävät ovat Toisenlaisen Lahjan asiakaspalvelu, tilausten käsittely ja syöttäminen asiakasjärjestelmään sekä postitustehtävät. Olet osa mukavaa ja osaavaa varainhankintatiimiä, saat kattavan perehdytyksen ja työsi kautta annat tärkeän panoksen kehittyvien maiden ihmisten auttamiseksi.

Odotamme hakijoilta asiakaspalveluhenkisyyttä ja sujuvaa suomen kielen taitoa. Aiempi työkokemus asiakaspalvelutehtävistä katsotaan eduksi.

Tehtävä on määräaikainen, ajalle 18.11.–23.12. ja työskentelet osana tiimiämme paikan päällä toimistolla.

Hae kausiapulaisen tehtävää alla olevan linkin kautta ja täytä hakulomake. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana – varmista paikkasi ja lähetä hakemuksesi jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimipäällikkö Jenni Räsänen, jenni.rasanen@kua.fi.

Tehtäväkohtainen tuntipalkka on 12,64€.

Lue lisää: toisenlainenlahja.fi sekä kua.fi 

Hakuaika päättyy 21.10.

Kirkon Ulkomaanapu sr on Suomen suurin kansainvälisen avun järjestö. Järjestö kuuluu kansainväliseen kirkollisten avustusjärjestöjen ACT-verkostoon ja tekee työtä taatakseen maailman köyhimmille ihmisille elämän perusedellytykset sekä kampanjoi ihmisarvon ja oikeudenmukaisuuden puolesta.

Kannustamme päteviä ja kiinnostuneita henkilöitä iästä, sukupuolesta, uskonnosta tai etnisestä taustasta riippumatta hakemaan tehtävää

Osaamisalue:

Kirkon Ulkomaanapu

Kirkon Ulkomaanapu on Suomen suurin kehitysyhteistyöjärjestö ja toiseksi suurin humanitaarisen avun järjestö. Järjestö kuuluu kansainväliseen kirkollisten avustusjärjestöjen ACT-verkostoon ja tekee työtä taatakseen maailman köyhimmille ihmisille elämän perusedellytykset sekä kampanjoi ihmisarvon ja oikeudenmukaisuuden puolesta.