Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Tuotantotyöntekijöitä, Kiitokori Oy

  • Sijainti Iitti
  • Julkaistu 14.10.2024, 15:20
  • Haku päättyy 03.11.2024, 23:59
  • 03.11.2024, 23:59

Tuotantotyöntekijöitä, Kiitokori Oy

Yritys
Kiitokori Oy on kansainvälinen vuonna 1948 perustettu autoteollisuuden yritys, joka valmistaa asiakkaille räätälöityä erikoisajoneuvoja. Edustamme suomalaista laatua ja osaamista. Tuotteemme syntyvät monen eri ammattilaisen saumattomana yhteistyönä ja sisältää edistyksellistä tuotekehitystä ja paljon taitavaa kädentyötä. Alkuaikojen puukoriset autot tarvitsivat syntyäkseen puuseppää. Nykyäänkin erilaisten materiaalien käsittelijöille sekä teknisen työn taitajille on yhä käyttöä.

Haemme nyt Kiitokorin tehtaalle Kausalaan

TYÖNTEKIJÖITÄ LINJA-AUTOJEN VALMISTUKSEEN

Tarjolla on monipuolisia työtehtäviä alkupään tuotannosta valmiin linja-auton viimeistelytöihin asti. Työtehtäviäsi voivat olla esimerkiksi erilaiset hitsaus- ja metallityöt mm. linja-auton alustojen ja helmaluukkujen valmistuksessa tai erilaiset sähköasennustyöt. Lisäksi tarvetta on näppäräsormisille tekijöille autojen varustelutehtävissä, verhoilussa sekä muissa asennustöissä.

Sinulla voi olla aikaisempaa kokemusta vastaavista asennus- ja tuotantotyötehtävistä, mutta myös harrastuneisuus esimerkiksi moottoriajoneuvojen, pienkoneiden tai sähkölaitteiden parista katsotaan ehdottomasti eduksi tehtävässä. Sopiva koulutus voi olla esimerkiksi metalli-, sähkö- tai rakennusalalta.

Tarjoamme Sinulle: 
Mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän linja-autovalmistuksessa. Tässä työssä pääset hyödyntämään kädentaitoja ja teknistä tuntemusta. Työsuhteen kesto on alkuun noin kuusi kuukautta, mutta hyvälle tekijälle on mahdollisuus myös pitkäaikaiseen työpaikkaan. Työt alkavat Kilta Henkilöstöpalvelu Oy:n kautta. Käytössä on teknologiateollisuuden työehtosopimus ja töitä tehdään päivävuorossa maanantaista perjantaihin.  Käy tutustumassa toimintaan lisää osoitteessa www.kiitokori.fi

Kiinnostuitko? Jätä meille lyhyt hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Rekrytointiamme hoitaa Kilta Henkilöstöpalvelu Oy ja täällä lisätietoja antaa Johanna Kauppinen p. 040 728 8728 / johanna.kauppinen@kilta.fi 

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Osaamisalue: , ,

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Olemme vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.
www.kilta.fi