Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Toimitusjohtaja / Isännöitsijä, Riihelän Huolto Oy

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 17.09.2024, 16:00
  • Haku päättyy 01.10.2024, 23:59
  • 01.10.2024, 23:59

Toimitusjohtaja / Isännöitsijä, Riihelän Huolto Oy

Riihelän Huolto Oy sai alkunsa v. 1978 Riihelän alueella järjestettyjen asuntomessujen myötä. Siitä lähtien Riihelän Huolto on huolehtinut alueen kunnossapidosta ja kiinteistöjen hoidosta. Asiakkaana ovat Riihelän alueella toimivat taloyhtiöt sekä kiinteistöissä asuvat yksityiset asukkaat. 

Etsimme palvelukseemme

TOIMITUSJOHTAJAA/ISÄNNÖITSIJÄÄ

Toimenkuvaasi kuuluu johtaa ja valvoa yrityksen liiketoimintaa sekä hoitaa yrityksen juokseva hallinto osakeyhtiölain määräysten ja yhdensuuntaisesti yrityksen hallituksen antamien ohjeiden mukaisesti. Kokemuksesi ja asiantuntemuksesi auttaa taloyhtiöiden hallitusta ja osakkaita päätöksen teossa esimerkiksi isojen peruskorjausurakoiden kohdalla. Hoidat ja järjestelet yhtiökokouksia sekä vastaat kiinteistöjä koskevista sopimusasioista, viranomaiskontakteista ja asukastiedottamisesta. Työpisteesi sijaitsee Lahden Riihelässä, jossa lisäksesi työskentelee kokenut kiinteistösihteeri ja osaava huoltomies.

Tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa auttaa joustava ja positiivinen asenne, kyky sopeutua muuttuviin tilanteisiin sekä hyvät vuorovaikutustaidot. Kyky tulla asukkaiden ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa toimeen on ensiarvoisen tärkeää. Lisäksi tehtävässä edellytetään isännöinnin ammattitutkintoa (IAT) sekä vähintään 5 vuoden aikaisempaa kokemusta isännöitsijän tehtävistä. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn aluehuoltoyhtiössä, jolla on jo pitkä historia Lahdessa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemuksesi palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 1.10.2024 mennessä. Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Rekrytointia hoitaa Kilta Henkilöstöpalvelu Oy ja lisätietoja täällä antaa HR-päällikkö Johanna Kauppinen p. 040 728 8728.

Osaamisalue: , ,

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Olemme vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.
www.kilta.fi