Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

TIG-hitsaaja, Päijät – Häme

  • Sijainti Päijät-Häme
  • Julkaistu 05.09.2024, 16:00
  • Suljettu 13.09.2024, 0:42

TIG-hitsaaja, Päijät – Häme

Etsimme asiakasyrityksellemme Lahden alueella

TIG-HITSAAJAA

Työtä tehdään kotimaisessa metallialan yrityksessä, ja päätyötehtävänäsi on tuotteiden TIG-hitsaus. Tässä tehtävässä pärjätäksesi, tulisi sinulla olla käytännön kokemusta TIG-hitsauksesta sekä hyvä kuvienlukutaito. Kokemus muusta hitsauksesta katsotaan eduksi, joten mainitsethan siitä hakemuksessasi. Etsimämme ehdokas on itsenäiseen työskentelyyn kykenevä, tarkka ja huolellinen tekijä. 

Tarjoamme sinulle:

  • Täydet viikkotyötunnit 40 h/viikko
  • Palkanmaksun 2 krt/ kk
  • Yksityisen työterveyshuollon
  • Työvaatetuksen

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Voit osallistua hakuun myös soittamalla, mikäli tietosi löytyvät jo meiltä. Lisätietoja tarvittaessa antaa Jade / p. 044 728 3771.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Osaamisalue:

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Olemme vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.
www.kilta.fi