Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Pintakäsittelijä

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 15.10.2024, 11:00
  • Haku päättyy 23.10.2024, 23:59
  • 23.10.2024, 23:59

Pintakäsittelijä

Etsimme asiakkaallemme 

PINTAKÄSITTELIJÄÄ

Tehtävässä tulet työskentelemään pintakäsittelytöiden parissa maalaamossa, käyttäen teollisia maalausvälineitä. Edellytyksenä tehtävään on aikaisempi kokemus vastaavista teollisuuden pintakäsittelytöistä sekä tehtävään soveltuva koulutus. Toivomme sinun olevan tarkka tekijä, joka kykenee itsenäiseen työskentelyyn.

Työt alkavat määräaikaisena, mutta hyvälle tekijälle voi olla pidempäänkin töitä. Tehtävään valitulla tulisi olla oman auton käyttömahdollisuus sekä valmius vuorotyöhön.

Kiinnostuitko paikasta? Laita hakemus oheisen linkin kautta. Jos tietosi löytyvät jo meiltä, voit olla yhteydessä Jade /p. 044 728 7331

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Osaamisalue:

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Olemme vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.
www.kilta.fi