Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Palkanlaskija / Kirjanpitäjä, Lahti

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 05.09.2024, 15:50
  • Haku päättyy 30.09.2024, 23:59
  • 30.09.2024, 23:59

Palkanlaskija / Kirjanpitäjä, Lahti

Hei taloushallinnon ja palkanlaskennan ammattilainen! Kiinnostaisiko työ hyvässä porukassa ja pienessä tiimissä? Etsimme asiakasyrityksellemme Lahteen

PALKANLASKIJAA / KIRJANPITÄJÄÄ

pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtäviisi kuuluu tunti- ja kuukausipalkkojen laskeminen, osto- ja myyntireskontra sekä erilaiset viranomaistilitykset ja raportoinnit. Tehtäviä voidaan räätälöidä oman mielenkiintosi ja osaamisesi mukaisesti, mutta aikaisempi kokemus palkanlaskennasta ja taloushallinnosta on edellytys tehtävässä.

Millaista henkilöä etsimme?
Etsimme henkilöä, jolla on
…jo muutama vuosi kokemusta palkanlaskennan ja taloushallinnon tehtävistä
…kokemusta erilaisista työehtosopimuksista ja työlainsäädännön tuntemusta
…kykyä työskennellä itsenäisesti, mutta halua olla osana myös tiivistä työyhteisöä
…asiakaspalveluhenkinen, vastuullinen ja huolellinen työote

Tätä on tarjolla:
Saat hyvät työkaverit, oman työhuoneen ja viihtyisän työskentely-ympäristön. Kahvia tai teetä keittää se, jonka kofeiinihammasta kolottaa ensimmäisenä. Työpäivät ovat vaihtelevia ja mielenkiintoisia, ja toisinaan myös kiireisiä. Voit kuitenkin luottaa siihen, että tuki on lähellä ja haasteita ratkotaan yhdessä. Toimistolla ”kaikki tekevät kaikkea”, joten odotamme myös sinun osallistuvan myös muiden juoksevien toimistotehtävien hoitoon. Työn ja vapaa-ajan tasapainoa tuetaan Epassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedulla 400 €/vuosi. Työ on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Aloittaa voit sopimuksen mukaan loppuvuoden 2024 aikana.

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta ja kerro, millaisissa taloushallinnon ja palkanlaskennan tehtävissä olet työskennellyt aikaisemmin. Mainitsethan myös mitä työehtosopimuksia olet soveltanut työssäsi ja onko jokin taloushallinnon järjestelmä parhaiten hallussasi.

Jos jäit kaipaamaan lisätietoja tehtävästä, voit lähettää sähköpostia johanna.kauppinen(a)kilta.fi

Osaamisalue:

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Olemme vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.
www.kilta.fi