Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Kotisiivooja (osa-aikainen)

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 24.07.2024, 13:00
  • Suljettu 08.08.2024, 0:42

Kotisiivooja (osa-aikainen)

Haemme Kiltaan osa-aikaista

KOTISIIVOOJAA.

Kyseessä on osa-aikainen tehtävä, jossa työtunteja kertyy n. 10-15 tuntia kuukaudessa. Toivomme löytävämme luotettavan tekijän, joka tekee tarkkaa ja siistiä jälkeä. Valitulta tekijältä edellytetään nuhteetonta taustaa. Työpäivien suhteen löytyy joustoa ja niitä voidaan sovittaa osittain työntekijän toiveen mukaisesti. Kotisiivous kuitenkin edellyttää päiväsaikaan työskentelyä. Siivouskertoja on kuukaudessa 2-4 kappaletta. 

Toivomme hakijalta jonkin verran aikaisempaa työkokemusta siivoustöistä. Kyseessä on itsenäinen toimenkuva ja tekijältä vaaditaan omatoimista työotetta. Työtehtäviin järjestetään perehdytys. Kohteet sijaitsevat Lahden keskustassa, joten työ ei vaadi oman auton käyttöä. Tehtävä soveltuu henkilölle, jolla haussa osa-aikainen työ, esim. opiskelijalle, tai vaikkapa eläköityneelle työntekijälle.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit paikasta, jätä pikaisesti lyhyt hakemus oheisen linkin kautta. Voit liittää CV:si liitetiedostona hakemukseen. Mikäli haluat kysyä lisätietoja paikasta, voit soittaa Kirsi/ Kilta p. 040 728 3770.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Osaamisalue:

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Olemme vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.
www.kilta.fi