Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Huonekaluverhoilija, Lahti

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 30.08.2024, 2:00
  • Suljettu 11.09.2024, 0:42

Huonekaluverhoilija, Lahti

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Päijät-Hämeeseen 

HUONEKALUVERHOILIJAA

Etsinnässämme on nyt kokenut huonekaluverhoilija. Tehtävään valitulla tulisi olla huolellinen ote työssään, sekä omatoiminen ja joustava työasenne. Toivomme, että omaat vankan kokemuksen ja ammattitaidon verhoilun saralla. On eduksi, jos sinulla on myös aikaisempaa kokemusta huonekaluteollisuudessa työskentelystä. 

Tarjoamme sinulle muun muassa:

  • Viihtyisän työympäristön
  • Kokoaikaisen työn, jossa mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen
  • Yksityisen työterveyshuollon

Jos kiinnostuit, hae heti oheisen linkin kautta! Mikäli tietosi löytyvät jo meiltä, soita suoraan p. 044 728 3771 / Jade.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Osaamisalue: ,

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Olemme vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.
www.kilta.fi