Keskisuomalainen Oyj

Asiakkuusjohtaja

  • Sijainti Vantaa
  • Julkaistu 21.10.2024, 10:50
  • Haku päättyy 17.11.2024, 23:59
  • 17.11.2024, 23:59
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Asiakkuusjohtaja

Mediakonserni Keskisuomalainen – Tuomme mediat lähelle

Olemme yli 150-vuotias suuri suomalainen mediakonserni. Kuljemme omaa polkuamme tuomalla yhteen valtakunnallisen median voimavarat ja paikallisen median kyvyn olla lähellä lukijaa. Konsernissamme työskentelee yli 5 000 oman alansa rautaista ammattilaista. Määrittelemme joka päivä sitä, miltä median tulevaisuus näyttää. Mediakonserni Keskisuomalainen on yksi Suomen johtavista mediayhtiöistä – tavoitamme yli 70 prosenttia suomalaisista.

Läpi konsernin pyrimme panostamaan reiluun ja avoimeen kulttuuriin ja ammatilliseen kehittymiseen. Tutustu meihin lisää työnantajana osoitteessa keskisuomalainen.com

Meks on Mediakonserni Keskisuomalaisen myynnin ja markkinoinnin palvelukanava. Meks tarjoaa tavoittavampia markkinointiratkaisuja sekä paikallisesti että valtakunnallisesti kaiken kokoisille yrityksille. Kaiken keskiössä on aito kumppanuus ja yhdessä tekeminen! 

MEKS suurasiakasmyynti vastaa konsernin merkittävien valtakunnallisten asiakkuuksien kehittämisestä ja monikanavaisesta ratkaisumyynnistä.  

Etsimme asiakkuusjohtajaa suurasiakasmyyntiin!

Uuden ulkomainosverkoston rakentumisen myötä kaipaamme lisää voimaa taitavaan myyntiporukkaamme! 

Keskeisimpänä tehtävänäsi on palvella ja kehittää nimettyjä asiakkuuksia suunnitelmallisesti konsultoivan ratkaisumyynnin kautta. Teet tiivistä yhteistyötä media- ja mainostoimistojen kanssa halliten mediavaluutat. Toivomme, että olet itseohjautuva ja kykenet nimettyjen asiakkuuksien lisäksi tekemään aktiivisesti uusasiakashankintaa. Meillä on vahva tekemisen meininki, kovia kasvun vuosia takana ja tulemme etenemään markkinassa edelleen vahvasti. Odotamme uusien osaajiemme olevan tiimipelaajia, innokkaita oppimaan uutta ja ravistelemaan vanhaa. Elämme monikanavaisuudesta, joten on eduksi, jos osaat katsoa asioita myös DOOH-kenttää hieman laveammalti. Mutta jos et vielä osaa, me opetamme kyllä. Asenne on meille tärkein!

Arvostamme erityisesti alalla solmittuja mediatoimisto- ja asiakaskontakteja. Tämän lisäksi odotamme sinulta:

  • Myyntikokemusta, mieluiten digitaalisen ulkomainonnan saralta 
  • Liiketoiminnan ymmärrystä ja kykyä hahmottaa asiakkaita parhaiten palvelevat ratkaisut
  • Kykyä omaksua uusia järjestelmiä
  • Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa ja osaamista työskennellä tarvittaessa myös englannin kielellä

Tiimimme yhteishenki on hyvä ja työssä on suuri määrä vapautta. Pääset myös vaikuttamaan työsi sisältöön. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan (pohja + provisio) ja suuren talon edut. Pidämme työyhteisöstämme huolta ja meillä on säännöllisten kohtaamisten lisäksi työhyvinvointipäiviä ja erilaisia tapahtumia.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Elina Sohlberg (elina.sohlberg@media.fi, puh. 050 544 1827). Parhaiten hänet tavoitat torstaina 24.10. kello 13-16 tai tiistaina 29.10. kello 9-11.
Jätäthän hakemuksesi ja palkkatoiveesi tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 17.11.2024.

Osaamisalue: