Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja, Hyrylän terveysasema 2kk

  • Sijainti Tuusula
  • Julkaistu 19.09.2024, 14:00
  • Haku päättyy 26.09.2024, 14:00
  • 26.09.2024, 14:00
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja, Hyrylän terveysasema 2kk

Haemme sairaanhoitajaa tai terveydenhoitajaa terveysaseman moniammatilliseen tiimiimme.

Tule Hyrylän terveysasemalle perusterveydenhuollon pariin, jossa meillä on tarjolla määräaikainen työsuhde! Tiimeissämme viihdytään, meillä on kilpailukykyiset palkat sekä mahdollisuus joskus myös etätyöhön.

Tässä tehtävässä voit olla aloittelija tai raudanluja ammattilainen, me odotamme sinulta positiivista ja innostunutta asennetta sekä sitoutumista työhön. Pääasia on, että osaat kuunnella potilasta ja tehdä työtä tiimissä potilaan hyväksi. 

Työtehtäviisi kuuluu perusterveydenhuollon asiakkaiden hoito ja hoidon tarpeen arviointi puhelimitse, etävastaanotoilla sekä vastaanotoilla. Käytössämme on Omni360-potilastietojärjestelmä. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä, joka tehdään Hyrylän terveysasemalla ja tiimeissämme on joskus mahdollisuus myös etätyöhön. 

Tarjoamme monipuolisen, mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn, jossa pääset kehittämään osaamistasi ja hyödyntämään omia vahvuuksiasi. Perehdytämme sinut työtehtäviisi ja moniammatillinen työyhteisö tiimissä tukee sinua työssäsi. 

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkinto. Valinnassamme painotamme sopivuutta tehtävään.

Lisätietoja palvelussuhteista: 

  • Määräaikainen työsuhde 1.10.-30.12.2024.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 3121,52 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Työaika on 38,25/viikko.
  • Tutustu rekrytointisivuston kautta Keusoteen sekä rekrytointiprosessiimme. Lue meidän työsuhde-eduistamme (mm. Epassi, työterveyshuolto) sekä näe tehtävään mahdollisesti vaadittavat todistukset/luvat. www.keusote.fi/rekry.

Kysy rohkeasti lisätietoja hoitotyön esihenkilö Tiina Monoselta: puh. 050 497 1142, tiina.mononen@keusote.fiKerrothan hakemuksessasi kattavasti osaamisestasi sekä itsestäsi.  

Hakuaika päättyy 26.9.2024 klo 14.00.

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.