Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Sairaanhoitaja, Nurmijärven akuuttiosasto, 3 kk

  • Sijainti Nurmijärvi
  • Julkaistu 25.07.2024, 14:00
  • Suljettu 08.08.2024, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Sairaanhoitaja, Nurmijärven akuuttiosasto, 3 kk

Nurmijärven akuuttiosastolle avautuu sijaisuudet sairaanhoitajalle. 

Nurmijärven akuuttiosastolla hoidetaan perusterveydenhuollon sairaalahoitoa tarvitsevia akuutisti sairastuneita potilaita, jatkohoitoa vaativia kuntoutuspotilaita sekä palliatiivisen hoidon potilaita. Osasto toimii myös alueellisen kotisairaalan saattohoitopotilaiden tukiosastona. Keskimääräinen hoitoaika osastolla on n. 9 vrk.  

Osasto sijaitsee keskeisellä sijainnilla Nurmijärven keskustassa. Autolla liikut kätevästi Helsingin suunnasta moottoritietä pitkin ruuhkaa vastaan ja bussiasema on 15 min kävelymatkan päässä. Tilat ovat viime vuosina remontoidut. Työ on vuorotyötä, joka sisältää ilta-, viikonloppu- ja yötyötä. Tarjoamme sinulle osaavan ja lämminhenkisen työyhteisön sekä kattavan perehdytyksen.  

Osastolla työskentelee sairaanhoitajia ja lähihoitajia. Sairaanhoitajana toimit moniammatillisen tiimin jäsenenä vastaten potilaiden hoitotyön kokonaisuudesta. Työ on vaihtelevaa ja mielenkiintoista ja antaa mahdollisuuden kehittää itseäsi. Työkulttuurimme on rohkea, rento ja innovatiivinen. Työn kehittämisessä suuntaa antaa Lean-filosofia, joka hyödyntää kaikkien ammattilaisten osaamista. 

Työ tarjoaa Sinulle vaihtelevia työtehtäviä ja mahdollisuuden kehittää itseäsi sairaanhoitajana. Pääset vaikuttamaan myös työtapoihin. Tehtävään odotamme sinulta kykyä toimia yhteistyössä monien eri sidosryhmien kanssa sekä innostuneisuutta kehittää omaa työtäsi. 

Kelpoisuusehtona tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto.

Lisätietoja palvelussuhteesta:

  • Määräaikainen työsuhde ajalle 2.9-31.12.2024.
  • Kerrothan hakemuksessasi mistä sijaisuudesta olet kiinnostunut.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 3060,83 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu rekrytointisivuston kautta Keusoteen sekä rekrytointiprosessiimme. Lue meidän työsuhde-eduista (mm. Epassi, työterveyshuolto) sekä näe tehtävään mahdollisesti vaadittavat todistukset/luvat. www.keusote.fi/rekry.

Lisätiedoissa voit olla yhteydessä hoitotyön esihenkilö Eini Tallus, puh. 050 497 0866, eini.tallus@keusote.fi

Hakuaika päättyy 8.8.2024 klo 14.00.

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.