Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Ohjaaja, Nurmijärven Ohjastien asumisyksikkö

  • Sijainti Nurmijärvi
  • Julkaistu 25.07.2024, 14:00
  • Suljettu 08.08.2024, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Ohjaaja, Nurmijärven Ohjastien asumisyksikkö

Nurmijärven Ohjastien kehitysvammaisten asumisyksikköön haetaan ohjaajaa. 

Ohjastien asumisyksikkö sijaitsee Nurmijärvellä lähellä Kirkonkylän keskustaa.  

  • Ohjastiellä tuotetaan asumispalvelua vammaispalvelulain mukaisesti. Pihapiirissä on kaksi ryhmäkotia (A-talo ja C-talo) sekä rivitalo, jossa on neljä tukiasuntoa. A-talossa asiakaspaikkoja on kuusi ja autismiohjaukseen painottuneessa C-talossa viisi. 
  • Asiakkaat ovat pääosin nuoria aikuisia, jotka viettävät aktiivista elämää päivätoiminnoissa käyden ja vapaa-ajasta nauttien kukin omien toiveidensa mukaisesti. C-talossa strukturoitu arki ja tarkat toimintamallit rytmittävät ja tukevat arkea. 
  • Asiakkailla käytetään kuvia kommunikoinnin tukena. Tukiasumisen asiakkaat saavat tarpeidensa mukaisen avun ja tuen ryhmäkodeilta.

Työ asiakkaiden kanssa on ihmislähtöistä, asiakkaan omaa näkemystä kunnioittavaa ja itsemääräämisoikeutta tukevaa. Työ sisältää asumiseen ja päivittäisiin toimintoihin liittyviä tehtäviä, yksilöllisesti kunkin asiakkaan tuen tarpeisiin vastaten. Näitä ovat mm. ohjaus, perushoito, päivittäisissä toimissa tukeminen ja osallisuuden ja sosiaalisten suhteiden vahvistaminen. Haettavan ohjaajan työaika painottuu pääsääntöisesti klo 7-21:15 välille, työ voi sisältää myös yötyötä. 

Toivomme sinulta reipasta ja uteliasta asennetta ja uskallusta kohdata erilaisia ihmisiä. Huumorintaju sekä valmius heittäytyä uusiin tilanteisiin katsotaan eduksi. Yksikössä yhdessä luotuihin toimintamalleihin sitoutuminen on tärkeää. Aiempi työkokemus erityisesti autismityöstä on hyödyksi, mutta voit olla myös alalla tuore ja tällöin osaaminen karttuu työssä perehdyttäjän avulla. Arvostamme hyviä ihmissuhdetaitoja ja pidämme tärkeänä ystävällistä ja kunnioittavaa vuorovaikutusta asiakkaiden ja työyhteisön sekä sidosryhmien kanssa toimiessa.

Kelpoisuusehtona on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto.

Lisätietoja palvelusuhteesta:

  • Vakituinen työsuhde 12.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. 
  • Tehtäväkohtainen palkka 2712,62 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää. 
  • Tutustu rekrytointisivuston kautta Keusoteen sekä rekrytointiprosessiimme. Lue meidän työsuhde-eduista (mm. Epassi, työterveyshuolto) sekä näe tehtävään mahdollisesti vaadittavat todistukset/luvat. www.keusote.fi/rekry.

Lisätietoja tehtävästä vs esihenkilö Emmi Wahlsten, puh. 040 304 8240, emmi.wahlsten@keusote.fi. Ohjastien yksikön esihenkilö Jenna Huotari, puh. 040 304 7187, jenna.huotari@keusote.fi

Hakuaika päättyy 8.8.2024 klo 14.00. 

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.