Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Kouluterveydenhoitaja, Nurmijärven peruskoulut

  • Sijainti Nurmijärvi
  • Julkaistu 29.08.2024, 14:00
  • Suljettu 12.09.2024, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kouluterveydenhoitaja, Nurmijärven peruskoulut

Nurmijärven Urheilupuiston ja Valkjärven kouluille avautuu vakituinen terveydenhoitajan tehtävä. 

Kouluissa ja oppilaitoksissa terveydenhoitaja työskentelee lasten ja nuorten kanssa, pääsääntöisesti yksin oman ammattiryhmänsä edustajana. Terveydenhoitajan päätehtäviin kuuluvat terveystarkastukset ja muu vastaanottotyö sekä moniammatillinen yhteistyö. Työtä tehdään yhteistyössä muun opiskeluhuollon ja tarvittaessa lapsen huoltajien sekä muun verkoston kanssa. Terveydenhoitajan työtehtävässä pääset kehittämään omaa työtäsi ja Keusoten asiakkaiden palveluita. 

Kelpoisuusehtona tehtävään on terveydenhoitajan tutkinto. Valittavalta edellytämme soveltuvuutta tehtävään.

Toivomme, että tuot mukanasi positiivisen asenteesi, olet kehittämismyönteinen ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot. Arvostamme monipuolista kokemusta lasten ja nuorten parissa työskentelystä ja valmiuksia toimia sekä itsenäisesti että moniammatillisissa työryhmissä. Työtehtävien joustava hoitaminen edellyttää mahdollisuutta oman auton käyttöön ja kiitettävää suomen kielen taitoa.

Lisätietoja palvelussuhteesta: 

  • Vakituinen työsuhde alkaen sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. 
  • Tehtäväkohtainen palkka on 3370,05 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu rekrytointisivuston kautta Keusoteen sekä rekrytointiprosessiimme. Lue meidän työsuhde-eduistamme (mm. Epassi, työterveyshuolto) sekä näe tehtävään mahdollisesti vaadittavat todistukset/luvat. www.keusote.fi/rekry.

Lisätietoja tehtävistä antaa läntisen alueen (Hyvinkää, Nurmijärvi) koulu- ja opiskeluterveydenhuollon esihenkilö Sanna Puolakka, puh. 050 497 0248, sanna.puolakka@keusote.fi

Hakuaika päättyy 12.9.2024 klo 14.00.

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.