Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Kotihoidon esihenkilö, Järvenpää

  • Sijainti Järvenpää
  • Julkaistu 05.09.2024, 14:00
  • Haku päättyy 19.09.2024, 14:00
  • 19.09.2024, 14:00
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Kotihoidon esihenkilö, Järvenpää

Järvenpään kotihoitoon avautuu esihenkilö virka.  

Mikäli olet toiminnan kehittämisestä kiinnostunut, innovatiivinen kotihoidon osaaja, tutustu lisää: 

Ikääntyneiden kotona asumista tukevien palvelujen kotihoidon kokonaisuuteen sisältyy arviointijaksotoiminta, säännöllisen kotihoidon palvelut sekä keskitetty kotihoidon etäpalveluyksikkö ja keskitetty resurssien hallinnan yksikkö. Tätä kokonaisuutta johtaa kaksi kotihoidon koordinoivaa esihenkilöä 14 lähiesihenkilön kanssa kotona asumista tukevien palveluiden päällikön alaisuudessa.  

Kotihoidon lähiesihenkilönä vastaat asiakastyön johtamisesta ja kehittämisestä sekä henkilöstöhallinnosta ja osaamisen johtamisesta. Lisäksi vastaat yksikkösi talouden seurannasta ja osallistut tiedolla johtamisen kehittämiseen. Keusote on yhteisöohjautuva lean-organisaatio, jossa työntekijöitä ja työyhteisöjä tuetaan työnantajan tarjoamilla koulutuksilla ja valmennuksilla. Kotihoidon esihenkilö on tärkeässä roolissa oman yksikkönsä toiminnan kehittämisessä. Työsi tukena toimii toinen kotihoidon esihenkilö. Arjen työparina sinulla toimii myös vastaava sairaanhoitaja. Hyödynnämme työyhteisössä Lean-toimintamallia. 

Tehtävään vaadittavat edellytykset sekä osaaminen: 

  • Kelpoisuusehtona edellytämme soveltuvaa terveydenhuoltoalan korkeakoulututkintoa tai vastaavaa opistoasteen tutkintoa täydennettynä soveltuvalla johtamiskoulutuksella tai aikaisempaa erikoissairaanhoitajan pätevyyttä. Lisäksi tulee olla terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan laillistus Suomessa.
  • Edellytämme itsenäistä työotetta sekä paineensietokykyä arjen muuttuvissa tilanteissa. 
  • Menestyminen esihenkilötyössä edellyttää johtamisosaamista, hoitotyön tuntemusta ja vahvaa osaamista kotihoidon toiminnasta. Eduksi katsomme kokemuksen kotihoidon esihenkilönä toimimisesta. 
  • Tehtävän hoitaminen edellyttää suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. 

Lisätietoja palvelussuhteesta:  

  • Vakituinen virkasuhde 20.9.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 4060,12 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu rekrytointisivuston kautta Keusoteen sekä rekrytointiprosessiimme. Lue meidän työsuhde-eduista sekä näe tehtävään mahdollisesti vaadittavat todistukset/luvat. Avaa rekrytointisivu tästä.  

Lisätietoja antaa kotihoidon koordinoiva esihenkilö Heidi Hallikainen, puh. 050 497 2045, heidi.hallikainen@keusote.fi

Hakuaika päättyy 19.9.2024 klo 14.00.  

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.