Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Asumispalvelun tarkastaja, ikääntyneiden palvelut

  • Sijainti Hyvinkää
  • Julkaistu 05.09.2024, 14:00
  • Haku päättyy 19.09.2024, 14:00
  • 19.09.2024, 14:00
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Asumispalvelun tarkastaja, ikääntyneiden palvelut

Haemme asumispalvelujen tarkastajaa vakituiseen virkaan.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn, jota pääset kehittämään yhteistyössä valvontayksikön, koordinoivan esimiehen sekä sote- valvonnan yhteistyöryhmän kanssa. Työ mahdollistaa pääsyn näköalapaikalle turvaamaan ja kehittämään ikääntyneiden asumispalveluiden kenttää.

  • Työn aloittamisen hetkellä työ sijoittuu IKVAn (ikääntyneiden ja vammaisten) valvontayksikön toimintakokonaisuuteen. Asiakkaita on ikääntyneiden ostoasumispalveluissa noin 900. Valvottavia yksiköitä on yhteensä 47, joista Keusoten alueella toimii 29 ja muiden hyvinvointialueiden alueella 18.
  • Asumispalvelujen tarkastaja toimii valvonnan asiantuntijana vastaten yksityisten palveluntuottajien valvonnasta ja ohjauksesta. 
  • Valvontatyö pohjautuu lainsäädäntöön, hyvinvointialueen valvontasuunnitelmaan, voimassa oleviin palveluntuottajien kanssa laadittuihin sopimuksiin sekä hyvinvointialueen että valvontaviranomaisten (AVI, Valvira) linjauksiin, suosituksiin ja ohjeisiin. 
  • Valvontaa tehdään yhteistyössä laatu- ja valvontapalveluiden valvontakoordinaattoreiden sekä muiden Keusoten valvontaa tekevien työntekijöiden/viranhaltijoiden kanssa. Valvontatyötä tehdään myös vahvassa yhteistyössä muiden hyvinvointialueiden kanssa.

Kyseinen valvontatyö sisältää ikääntyneiden ostoasumispalveluiden ja palvelusetelituottajien ohjauksen ja neuvonnan, toiminnanaikaisen valvonnan, ennalta ilmoittamattoman (reaktiivisen) valvonnan sekä sopimusvalvonnan. Valvonta ja ohjaus sisältää ennakkovalmistelun, toteuttamisen ja raporttien laadinnan. Asumispalvelujen tarkastaja tekee valvontaa yhteistyössä IKVAn valvontayksikön asumispalvelukoordinaattoreiden ja tarvittaessa koodinoivan esimiehen kanssa. Valvontakäyntejä toteutetaan etänä, paikan päällä ja dokumenttiperusteisesti. Tarkastaja vastaa valvonnan suunnittelusta, seurannasta ja dokumentoinnista sekä vaadittujen jatkotoimenpiteiden toteutumisen seurannasta. Tarkastaja laatii valvontavuoden kertomuksen ja valvontasuunnitelman muiden valvontaa osallistuvien ja esihenkilön kanssa. Työhön kuuluu oman vastuualueen palveluntuottajien muistutusvastineiden, lausuntojen ja selvitysten valmistelu sekä sote-valvonnan yhteistyöryhmän jäsenyys ja työryhmän tehtävät omalta osaltaan.

Tehtävään vaadittava osaaminen sekä edellytykset:

  • Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaali- tai terveydenhuollon korkeakoulututkinto.
  • Tehtävässä edellytetään sosiaali- ja terveydenhuollon toimialan laajaa tuntemusta. Ikääntyneiden valvontatyössä korostuu osaaminen ja kokemus ikääntyneiden palveluista ja ikääntyneiden palveluiden yhteiskunnan palvelukentästä.
  • Menestyksellinen hoitaminen edellyttää itse- ja yhteisöohjautuvuutta, joustavaa toimintaa erilaisissa sidosryhmissä, oma- aloitteisuutta ja paineensietokykyä. Työ edellyttää myös itsenäistä harkintaa, puuttumisen rohkeutta, kehittävää työotetta, kykyä tehdä itsenäisiä ratkaisuja ja antaa palveluntuottajille suosituksia korjaavista toimenpiteistä. 
  • Valvontatyötä tehdään Uudenmaan alueella, joten edellytämme mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Lisätiedot palvelussuhteesta:

  • Vakituinen virkasuhde 23.9.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan. 
  • Tehtäväkohtainen palkka on 3804,66 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää. 
  • Tutustu rekrytointisivuston kautta Keusoteen sekä rekrytointiprosessiimme. Lue meidän työsuhde-eduistamme (mm. Epassi, työterveyshuolto) sekä näe tehtävään mahdollisesti vaadittavat todistukset/luvat. www.keusote.fi/rekry.

Lisätiedot tehtävästä antaa koordinoiva esihenkilö Tuija Nuutinen, puh. 050 497 1998, tuija.nuutinen@keusote.fi.

Hakuaika päättyy 19.9.2024 klo 14.00.

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.