Kela

Harjoittelija, data science

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 11.10.2024, 17:00
  • Haku päättyy 27.10.2024, 22:59
  • 27.10.2024, 22:59

Harjoittelija, data science

Hae mukaan Kelan harjoitteluohjelmaan!

Haemme nyt korkeakouluharjoittelijoita eri aloilta Kelan harjoitteluohjelmaan, joka alkaa tammikuussa 2025. Harjoitteluohjelmassa saat arvokasta työkokemusta ja pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi. Haluamme antaa harjoittelijoillemme mahdollisimman innostavan harjoittelukokemuksen!

Haemme harjoittelijaa data scientistin tehtäviin ajalle 7.1.2025-6.6.2025.

Kiinnostaako sinua työskentely analytiikkayksikössä, joka kehittää Kelan keskitettyä tietovarastoa ja tuottaa sitä hyödyntäviä palveluja? Jalostamme datasta kehittynyttä analytiikkaa, tilastoja ja tilastojulkaisuja, avointa dataa ja tietoaineistoja Kelan sisäisen toiminnan, tietojohtamisen ja ulkoisten asiakkaiden hyödyksi.

Harjoittelijana pääset tutustumaan Data Science -tiimin toimintaan sekä osallistumaan osaamistasosi mukaan tiettyihin tiimin tekemiin toimeksiantoihin eri sidosryhmiltä liittyen Kelan toimintaan. Data Science -tiimissä tuotetaan eri toimeksiantoihin liittyen kehittyneitä analyyseja, tilastollisia- ja koneoppimismalleja sekä niihin liittyviä palveluita yhdellä Suomen parhaista tietovarannoista. Asiakkainamme ovat Kelan liiketoimintayksiköt sekä tutkimus. Teemme töitä ketterästi ja tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa!

Tarjoamme sinulle
* mielenkiintoista harjoittelijan roolia yhteiskunnallisesti merkittävän tiedontuotannon parissa
* kivan ja osaavan työyhteisön, joka perehdyttää sinut tehtäviisi ja tukee sinua koko harjoittelun ajan
* mahdollisuuden tutustua suuren työnantajan ja tietotalon toimintaan
* mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä
* työpisteen Helsingissä sekä mahdollisuuden tehdä osittaista etätyötä
* palkan, joka on 2 263 e/kk
lounasedun.

Voisit olla meille sopiva harjoittelija, jos
* opiskelet soveltuvaa korkeakoulututkintoa (datatiede, koneoppiminen, tietojenkäsittelytiede tai vastaava suuntautuminen) ja olet opintojen loppuvaiheessa tai olet vastavalmistunut
* osaat ohjelmoida R-ohjelmointikielellä sekä muilla ohjelmointikielillä
* osaat analytiikan, datan poiminnan, datan jalostamisen sekä koneoppimisen menetelmiä
* olet innokas oppimaan uutta ja jakamaan omaa osaamistasi
* ryhmässä työskentely on sinulle luontevaa, mutta osaat toimia myös itsenäisesti
* kirjoitat ja puhut sujuvaa suomen kieltä.

Kelassa työskentelee monenlaisia ihmisiä, ja meillä jokainen saa olla oma itsensä. Panostamme yhdenvertaisuuteen ja tasa-arvoon. Tervetuloa joukkoomme sellaisena kuin olet!

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemus, niin katsotaan, voisimmeko tarjota sinulle mielenkiintoisen harjoittelupaikan. Hae tehtävää rekrytointijärjestelmässämme osoitteessa www.kela.fi/rekrytoi viimeistään 27.10.2024. Liitä hakemukseen hakemuskirje ja ansioluettelo. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi.

Lisätietoja tehtävästä antavat mielellään sähköpostilla kehityspäällikkö Jani Salmi ja ryhmäpäällikkö Jari Leppäniemi sähköpostitse etunimi.sukunimi@kela.fi.

Turvallisuusselvitys: Henkilöstömme, asiakkaidemme sekä käsittelemämme tiedon turvaaminen on meille ensiarvoisen tärkeää. Siksi teetämme valitusta hakijasta turvallisuusselvityksen. Voit lukea aiheesta lisää osoitteessa www.supo.fi.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Alkaen 07.01.2025
Palkka:Kiinteä palkka
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Hakeminen: https://kansanelakelaitos-kela-social-insurance-institutio.contactrh.com/jobs/14225/42900045
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: ,