Kaveriontti Oy

Teollisuuseristäjä

  • Sijainti Etelä-Karjala, Etelä-Pohjanmaa, Etelä-Savo, Kainuu, Kanta-Häme, Keski-Pohjanmaa, Keski-Suomi, Kymenlaakso, Lappi, Pirkanmaa, Pohjois-Karjala, Pohjois-Pohjanmaa, Pohjois-Savo, Päijät-Häme, Satakunta, Uusimaa, Varsinais-Suomi
  • Julkaistu 17.09.2024, 9:35
  • Haku päättyy 27.09.2024, 12:00
  • 27.09.2024, 12:00

Teollisuuseristäjä

Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia teollisuuseristäjiä määräaikaisiin projektityösuhteisiin putkisto-, säiliö-, kattila- ja laite-eristyksiin teollisuuskohteissa. Kohteet sijaitsevat ympäri Suomea.
Odotamme sinulta aikaisempaa työkokemusta teollisuuseristäjän työtehtävistä, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja voimassa olevia ammattikortteja.

Työssä vaaditaan lähes sujuvaa suomen kielen taitoa ryhmän Team Leaderiltä, tai mahdollisesti olette tiimi, jossa on useita ammattitekijöitä ja tiimivetäjällä on kielitaitona myös englanti, venäjä tai puola. Muut kielet ovat plussaa. Tehtävänkuvaan kuuluvat villa- ja peltieristystehtävät.

Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen eristystöistä, sekä alaan sopivan koulutuksen tai työn kautta opitun ammattitaidon. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on myös edellytys. Työt alkavat sopimuksen mukaan.
Palkkaus osaamisen ja kokemuksen mukaan, taustalla Teknologia TES.
Lisätietoja tehtävästä antaa Rami 0503213236, arkisin ma-pe klo 8-15 välillä.

Kiinnostuitko? Rekisteröidy työnhakijaksi oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kaveriontti on kotimainen, luotettava ja joustava henkilöstöpalvelualan työnantaja. Välitämme ja huolehdimme työntekijöistä aidosti. Palvelemme työnhakijoita ja yrityksiä kaikkialla Suomessa. Toimitamme vuokratyöntekijöitä lyhyt- tai pitkäaikaisiin työsuhteisiin sekä rekrytoimme suoraan yrityksille. Päätoimialamme on rakentaminen, logistiikka, autoala, siivous, myynti, kiinteistöhuolto, teollisuus ja elintarvikeala.

Tule meille töihin, olit sitten vasta-alkaja tai kokenut ammattilainen!

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:6
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: