Kaveriontti Oy

Koneasentaja

  • Sijainti Helsinki
  • Julkaistu 17.09.2024, 9:38
  • Haku päättyy 27.09.2024, 11:00
  • 27.09.2024, 11:00

Koneasentaja

Etsimme asiakkaallemme projekteihin MEKAANISTA ASENTAJAA / KORJAAJAA korjaus-, kokoonpano- ja asennustyöhön PKS -alueelle

Asiakkaamme tarjoaa laadukasta palvelua, johon kuuluvat monipuoliset korjaus-, rakennus-, ja asennustyöt rakennuksiin ja rakennuskohteisiin sekä erilaisia kiinteistöjen korjaus-, huoltotehtäviä isännöitsijöiden ja rakennusliikkeiden sekä huoltoyhtiöiden toimeksiannosta.

Haemme sinua, särmää, reipasta ja oma-aloitteista tekijää.

Etsimällämme henkilöllä on soveltuva pohjakoulutus, esimerkiksi koneasentaja tai työn kautta hankittu vahva osaaminen sekä kokemuksen kautta hankittu työsilmä, joka auttaa ratkaisun tekemisessä. Aina ei ole teknisiä kuvia saatavilla vaan korjaus/ratkaisu yms. on pystyttävä tekemään paikan päällä. Tehtävässä saatat tarvita myös perusymmärrystä pneumatiikasta ja hydrauliikasta sekä hitsaustaitoa puikolla 111, luokkia ei vaadita.

Työssä menestyminen ei vaadi vuosien kokemusta vastaavista tehtävistä ja voit hyvin olla nuorempikin osaaja. Työtä tehdään pareittain. Tärkeimmät ominaisuutesi ovat osaaminen ja aito kiinnostus työtä kohtaan. Olet reipas ja oma-aloitteinen, sosiaalinen etkä näe haasteita ongelmina, vaan mahdollisuuksina uuden oppimiseen. Tehtävässä pääset työskentelemään osana ammattitaitoista tiimiä ja samalla kehittämään omaa osaamistasi. Toivomme, että arvostat laadukasta työnjälkeä ja haluat olla ylpeä tekemästäsi työstä.

Työkieli on suomi, jota tulisi osata kohtuullisen hyvin mutta myös englantia on hyvä osata, muut kielet plussaa.

Vaatimuksena voimassa olevat työ- ja tulityökortit sekä B-ajokortti. Eduksi muut kortit ja luvat.

Sopimustuntipalkka. Tekno TES pääasiassa.

Työsuhde alkaa meidän kauttamme määräaikaisena vuokratyösuhteena. Mikäli kiinnostus ja halu kohtaa niin mahdollisuus vakinaistua on olemassa. Tehtävässä pääset aloittamaan sopimuksen mukaan.

Mikäli haluat jotain lisätietoja haun tiimoilta, Rami auttaa numerossa 050-3213236 tai lähetä hakemus www.kaveriontti.fi

Kiinnostuitko? Rekisteröidy työnhakijaksi oheisen linkin kautta.

Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

….

Ota heti yhteys 0105080611, tehdään yhdessä työllistymissuunnitelma juuri sinulle!

Kaveriontti on uuden ajan henkilöstöpalvelu yritys, jolla on työpaikka juuri sinulle!

Kaveriontilla sinä et ole vain se joku, vaan sinä olet meidän kaveri. Olemme mukavia kavereita kaikki yhdessä ja annamme jokaiselle mahdollisuuden löytää juuri sen oikean työn – siksi haluat olla meillä töissä olitpa sitten vasta-alkaja tai jo kokenut ammattilainen!

Onnistuminen ei ole sattumaa, koska toimimme hyvällä energialla ja huolehdimme sinusta aidosti. Löydämme sinulle sopivimman työpaikan haluatpa sitten lyhyeen- tai pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Päätoimialojamme ovat rakentaminen, logistiikka, autoala, siivous, kiinteistöhuolto, myynti, teollisuus ja elintarvikeala.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Aikapalkka
Paikkoja:1
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue: