Karkkilan kaupunki

Toimistosihteeri

  • Sijainti Karkkila
  • Julkaistu 02.09.2024, 16:23
  • Suljettu 16.09.2024, 15:00

Toimistosihteeri

Karkkilan kaupunki hakee

TOIMISTOSIHTEERIÄ

toistaiseksi voimassa olevaan työsopimussuhteeseen. Toimistosihteerin työsuhde sijoittuu konsernipalveluihin, mutta tehtävään sisältyy myös johtamiseen ja elinvoimaan liittyviä toimistotehtäviä. Tarjoamme työtehtävän, johon sisältyy erilaisia asianhallintaan, tiedonhallintaa, kokoushallintaan ja kokousjärjestelyihin liittyviä tehtäviä sekä johdon monipuolisia sihteeritehtäviä ja asiakaspalvelua. Toimistosihteeri on keskeinen toimija kaupungin kirjaamon tehtävissä. Tehtäviin voi kuulua myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, hyvää kykyä oma-aloitteiseen, joustavaan ja itsenäiseen työskentelyyn sekä kykyä hallinta monipuolisia toimistosovelluksia. Asianhallinnassa käytössämme on Dynasty ja sopimushallinnassa Cloudia. Työssä onnistuminen vaatii myös järjestelmällisyyttä, tarkkuutta sekä hyvää organisointi- ja paineensietokykyä. Edellytyksenä on sujuva kirjallinen ja suullinen suomen kielen taito. Arvostamme monipuolista työkokemusta vastaavista toimistotehtävistä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on vähintään soveltuvaksi katsottava opistotasoinen tutkinto sekä riittäväksi katsottava työkokemus toimistotehtävistä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työaika on 36,25 h/viikko. Käytössä on liukuva työaika. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti Kuntarekry-järjestelmän sähköisellä hakulomakkeella, www.kuntarekry.fi

Hakemuksen on oltava perillä viimeistään 16.9.2024 klo 15.00.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Muu KVTES
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Konsernipalvelujohtaja Leena Pieniniemi, 050 571 8329, varmimmin ma 9.9. klo 9.30 – 10.30, klo 16.00 – 17.00 tai ti 10.9. klo 16.00 – 17.00.
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Karkkilan kaupunki

Karkkila on kauniista luonnostaan ja monipuolisesta kulttuurielämästään tunnettu vireä kunta luoteisella Uudellamaalla. Kaupungin osaava organisaatio tuottaa hyvät ja toimivat peruspalvelut noin 8 500 asukkaalle.