Karkkilan kaupunki

Talousasiantuntija

  • Sijainti Karkkila
  • Julkaistu 04.09.2024, 16:51
  • Haku päättyy 17.09.2024, 15:00
  • 17.09.2024, 15:00

Talousasiantuntija

Karkkilan kaupunki hakee

TALOUSASIANTUNTIJAA

toistaiseksi voimassa olevaan työsopimussuhteeseen, nykyisen työntekijän siirtyessä organisaation sisällä toiseen tehtävään. Talousasiantuntijan työsuhde sijoittuu konsernipalveluihin.

Talousasiantuntija toimii organisaation tukena taloushallinnon, taloussuunnittelun ja talousseurannan tehtävissä sekä on keskeinen yhteyshenkilö Monetra Pirkanmaa Oy:n taloushallinnon ammattilaisille. Kirjanpito-, reskontra- ja tilinpäätöspalvelut, maksuliikennepalvelut sekä kirjanpitoon ja reskontriin liittyvä talousjärjestelmien tuki ja ylläpito ostetaan palvelusopimuksella Monetra Pirkanmaa Oy:ltä. Monetran kautta käytössämme ovat Intime- ja P2P-järjestelmät. Perintäpalvelut hoidetaan yhteistyössä Lowellin kanssa. Talousasiantuntija on taloussuunnittelu- ja raportointijärjestelmä Accunan pääkäyttäjä.

Talousasiantuntijan tehtäviin sisältyy asiantuntijatehtävien lisäksi myös sihteeritason tehtäviä, kuten ostolaskujen tiliöintiä, vero- ja valtionosuustulojen kirjausta, muistiotositteiden laatimista, maksuvalmiuden seurantaa ym.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, hyvää kykyä oma-aloitteiseen, joustavaan ja itsenäiseen työskentelyyn sekä järjestelmällisyyttä, tarkkuutta ja hyvää organisointi- ja paineensietokykyä. Edellytyksenä on myös hyvä suomen kielen taito. Työssä menestyminen edellyttää myös taloushallinnon, kirjanpidon, tilinpäätöksen laadinnan ja verotuksen ymmärtämistä sekä hyviä ICT-taitoja. Arvostamme monipuolista työkokemusta taloushallinnon tehtävistä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on vähintään soveltuvaksi katsottava opistotasoinen tutkinto sekä riittäväksi katsottava työkokemus taloushallinnontehtävistä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työaika on 36,25 h/viikko ja tehtäväkohtainen palkka 3.142,09 euroa. Käytössä on liukuva työaika. Työt alkavat sopimuksen mukaan. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti Kuntarekry-järjestelmän sähköisellä hakulomakkeella, www.kuntarekry.fi

Hakemuksen on oltava perillä viimeistään 17.9.2024 klo 15.00.

Työsuhde:Työsuhde
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Palkka:Muu tehtäväkohtainen palkka 3142,09 euroa
Työskentelyaika:Päivätyö
Paikkoja:1
Hakuohjeet:Konsernipalvelujohtaja Leena Pieniniemi, 050 571 8329, varmimmin ma 9.9. klo 9.30 – 10.30, klo 16.00 – 17.00 tai ti 10.9. klo 16.00-17.00.
Lähde: Työmarkkinatori

Osaamisalue:

Karkkilan kaupunki

Karkkila on kauniista luonnostaan ja monipuolisesta kulttuurielämästään tunnettu vireä kunta luoteisella Uudellamaalla. Kaupungin osaava organisaatio tuottaa hyvät ja toimivat peruspalvelut noin 8 500 asukkaalle.