Kansan Raamattuseuran Säätiö sr.

Asiakaspalveluassistentti

  • Sijainti Lohja
  • Julkaistu 03.07.2024, 0:00
  • Suljettu 28.07.2024, 23:59

Asiakaspalveluassistentti

Haemme Vivamon loma- ja kurssikeskukseen Lohjalle ASIAKASPALVELUASSISTENTTIA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työtehtäviisi kuuluvat sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden palveleminen niin puhelimitse, sähköisesti kuin toimistolla paikan päällä, sekä monipuoliset vastaanoton mm. kurssijärjestelyihin ja kirja- ja lahjatavaramyymälään liittyvät tehtävät.

Toivomme sinulta mahdollista kokemusta asiakaspalvelusta ja/tai toimistotyöstä, mutta ennen kaikkea positiivista asennetta, oma-aloitteisuutta, halua oppia sekä valmiutta vaihteleviin työaikoihin. Tietojärjestelmien hyvä hallinta (esim. Microsoft Office 365, Hotellinx Cloud) katsotaan eduksi.

Palkka määräytyy Kristillisten järjestöjen työehtosopimuksen mukaan.

Hakemukset ja CV:t viimeistään 28.7.2024 oheisen hakupainikkeen kautta. Toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja ti 9.7. klo 9–14 ja to 11.7. klo 9–14 asiakaspalvelun esihenkilö Eija Purtolalta p. 0400 793 396 ja organisaatiosta: kansanraamattuseura.fi ja vivamo.fi.

Vivamontie 2
08200 Lohja

Osaamisalue:

Kansan Raamattuseuran Säätiö sr.

Kansan Raamattuseuran Säätiö sr. on luterilaisen kirkon piirissä toimiva valtakunnallinen evankelioimisjärjestö. Sen tytäryhtiö Karas-Sana Oy kustantaa aikakauslehti Sanaa ja harjoittaa majoitus- ja ravitsemustoimintaa. Konsernin palveluksessa työskentelee noin 65 henkilöä.